Kanzo Carbon Disc Apex1 20, Grå

19 990:-

Kanzo Carbon Disc Apex1 20, Grå

19 990:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Den ultimata gruscykeln med kolfiberram. Stort däckavstånd, alla nödvändiga fästen för upplevelseturer. Hydrauliska bromsar. Vikt ca 9,7 kg.

Kanzo C är en gruscykel av kolfiber och en mycket bra äventyrscykel från Ridley. Cykeln låter dig upptäcka nya platser på asfalterade vägar och ute i terrängen. Ramen erbjuder ett brett däckavstånd och tillåter 700c hjul (45 mm däck) eller 650B hjul (50 mm däck).

Ramen är utrustad med alla monteringspunkter för att rigga den med skärmar eller cykelväskor, oavsett om du tänker dig längre cykeläventyr eller vill använda cykeln till pendling. Flexzoner i sadeln absorberar vibrationer i terrängen för att ge högre komfort.

Specifikationer:
- Grusram i kolfiber med 45 mm däckavstånd
- Sram Apex1 hydrauliska bromsar
- Monteringspunkter för skärmar och väskor
- WTB Riddler 45 mm däck


Kanzo C-ramen ger den ultimata grus- och äventyrscykeln. Det stora däckavståndet med plats för breda däck låter dig cykla på alla slags underlag, från släta asfaltsvägar till ojämna grusvägar i skogen. Möjligheten att montera breda däck ger också möjlighet till bättre grepp och kontroll när du ska ut och upptäcka nya vägar och platser.

Med extra fästen på överröret, på överrörets undersida och på gaffelbenen får du plats att montera cykelväskor och flaskhållare för långturer. Monteringspunkter för skärmar finns redan på ramen, så att du kan skydda dig vid cykling i regn och rusk.

Flexzonerna i sadelstagen absorberar vibrationer i terrängen för en bekvämare åktur. Alla kablar är dragna inuti ramen, så att de är skyddade mot lera och vatten och får en längre livslängd.

Shimano RS171 DB är ett pålitligt hjulset som kan användas under alla förhållanden. Fälgarna är Tubeless Ready och har en inre bredd på 19 mm, så att de passar till ett stort urval däckbredder. Hjulet har 28 ekrar och navet är försett med kontakttätningar och solida hjullager som säkerställer en hållbar prestanda.

Cykeln är utrustad med komponentgrupp Sram Apex1. 1x-systemet ger ett brett urval utväxlingar på kassetten samtidigt som komplexiteten reduceras till en dubbel drivlina. Därmed slipper du oljud från en framväxel och potentiellt krångel med växel och kedja. De hydrauliska bromsarna ger komfort och självförtroende både on- och offroad, under alla förhållanden.

Specifikationer:

HUVUDKOMPONENTER
- Ram: Kanzo, HM / HR enkelriktad kolfiber, 12 x 142 TA, BB86 vevlager, 700 x 47 mm- och 650B x 50 mm-kompatibel
- Gaffel: Oryx Disc, 12 mm TA, dolda skärmfästen
- Hjul: Shimano RS171 DB, Tubeless Ready
- Bromsar: Sram Apex1 hydrauliska, flat mount
- Däck: WTB Riddler Comp 700 x 45 mm
- Vikt: 9,7 kg

DRIVNING
- Bakväxel: SRAM Apex1
- Växelreglage: SRAM Apex1
- Kassett: SRAM PG-1130 11-42
- Vevparti och lager: SRAM Apex1 Xsync 42T
- Kedja: SRAM PC1130 11sp
- Antal växlar: 11

COCKPIT
- Sadel: Forza Stratos
- Sadelstång: Forza-legering, 27,2 mm x 350 mm
- Styre: Forza alloy, drop 125 mm / reach 70 mm; 40: XS-S; 42: M-L-XL
- Stång: Forza alloy; XS: 90 mm, S-M 100 mm, L-XL 110 mm

Storleksrekommendationer:
- XS, kroppslängd 150–165 cm
- S, kroppslängd 165–180 cm
- M, kroppslängd 175–185 cm
- L, kroppslängd 180–195 cm
- XL, kroppslängd 190–210 cm
Specifikationerarrow down icon
  • Bromssystem: Hydrauliska Skivbromsar 
  • Hjulstorlek: 28 
  • Rammaterial: Karbon 
  • Gaffel: Karbongaffel 
  • Användare: Vuxen 
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.