Kanzo A Disc Grx400/600 20, Grå

15 990:-

Kanzo A Disc Grx400/600 20, Grå

15 990:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Den mest allsidiga cykeln från Ridley. Perfekt på grus, på vägar eller till pendling, du behöver bara byta däck. Shimano GRX drivlina. Vikt ca 10,8 kg.

Kanzo A kan användas på alla slags vägar genom att du väljer 28–32 mm däck till landsväg, 45 mm däck till grus eller 650B-hjul för äventyr i terrängen. Om du vill använda cykeln till daglig pendling är det bara att montera skärmar i befintliga fästen. Cykeln har även monteringsfästen på gaffeln och underröret, vilket ger möjlighet till turutrustning eller flaskor för längre äventyr.

Specifikationer:
- Mycket allsidig aluminiumram
- Shimano GRX400 hydrauliska bromsar
- Shimano RS171, Tubeless Ready hjul
- WTB Riddler 45 mm däck medföljer


Kanzo A kan användas under alla förhållanden. Designad som en gruscykel, med 45 mm däck, för att ge dig möjligheten att upptäcka nya platser i terrängen. Genom att byta däck kan du enkelt omvandla cykeln till en mer bekväm variant. Möjligheten att montera skärmar är mycket bra för att kunna använda cykeln som träningscykel vintertid, eller för att pendla till och från jobbet.

Aluminiumramen och kolfibergaffeln har extra fästen för utrustning som cykelväskor eller extra flaskor. Ramen och gaffeln har 12 mm Thru Axles för en säker förbindelse mellan hjulen och cykeln, och de bidrar även med lite extra styvhet. Samtliga kablar är dragna inuti ramen, skyddade mot smuts och vatten, samtidigt som de ger cykeln ett rent utseende.

Shimano RS171 DB är ett pålitligt hjulset som kan användas under alla förhållanden. Fälgarna är Tubeless Ready och har en inre bredd på 19 mm, så att de passar till många olika däckbredder. Hjulet har 28 ekrar och navet är försett med kontakttätningar och solida hjullager som säkerställer en hållbar prestanda.

Den nya komponentgruppen Shimano GRX 400 är speciellt utvecklad för användning i terrängen och på grus. Vevpartiet med specifika 46/30T kugghjul ger en mycket bred utväxling i kombination med 11-36-kassetten. De hydrauliska bromsarna ger bra modulering och kontroll under alla förhållanden.

Specifikationer:

HUVUDKOMPONENTER
- Ram: Kanzo A Adventure, Triple Butted 6061-T6 Alloy, 12 x 142 mm TA, 700c x 45 mm / 650B x 50 mm, skärmfäste
- Gaffel: Oryx Disc Adventure, 12x100mm TA, 700 x 45 mm, skärmfäste
- Hjul: Shimano RS171 DB, Tubeless Ready
- Bromsar: Shimano BR-RX400 hydraulisk, flat mount
- Däck: WTB Riddler Comp 700 x 45 mm
- Vikt: 10,8 kg

DRIVNING
- Framväxel: Shimano GRX400
- Bakväxel: Shimano GRX400, 10sp
- Växel: Shimano GRX400, 10sp
- Kassett: Shimano HG-50, 11-36T
- Vevparti och lager: Shimano GRX600, 46-30T
- Kedja: KMC X-10
- Antal växlar: 20

COCKPIT
- Sadel: Forza Stratos
- Sadelstång: Forza alloy, 27,2 mm x 350 mm
- Styre: Forza alloy, drop 125 mm / reach 70 mm; 40 XS-S, 42 M-L-XL
- Stång: Forza alloy; XS: 90 mm, S-M 100 mm, L-XL 110 mm

Storleksrekommendationer:
- XXS, kroppslängd 150–165 cm
- XS, kroppslängd 160–175 cm
- S, kroppslängd 165–180 cm
- M, kroppslängd 170–190 cm
- L, kroppslängd 180–200 cm
- XL, kroppslängd 190–210 cm
Specifikationerarrow down icon
  • Bromssystem: Hydrauliska Skivbromsar 
  • Hjulstorlek: 28 
  • Rammaterial: Aluminum 
  • Gaffel: Karbongaffel 
  • Användare: Vuxen 
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.