Kanzo A disc GRX400 2x10 21, grus- och pendlingscykel, unisex, Svart

16 990

Produktbeskrivningarrow down icon

Den mest allsidiga cykeln i Kanzo-serien, utmärkt på grus, asfalt eller för pendling. Shimano GRX400 2 x 10 växlar och hydrauliska bromsar. Vikt 10,8 kg.

Kanzo A kan användas på alla slags vägar, antingen med 28–32 mm landsvägsdäck, 45 mm grusdäck eller 650B-hjul för offroad-cykling. Cykeln har också dolda fästen för skärmar, så att den kan användas till vardagspendling. Extra fästen på gaffeln och underröret gör det också möjligt att montera extrautrustning eller flaskor för längre turer.

Höjdpunkter:
- Mycket allsidig Triple Butted aluminiumram
- Shimano GRX 400 2 x 10-växelsystem
- Shimano GRX400 hydrauliska bromsar
- Shimano RS171
- Vittoria Terreno Dry-däck


Kanzo A är en cykel som kan användas till i stort sett allt. Cykeln är designad som en gruscykel, med 45 mm däck, för att ge dig möjligheten att upptäcka nya platser i terrängen.

Genom att byta däck kan man enkelt göra om cykeln till en bekväm landsvägscykel. Möjligheten att montera skärmar är mycket bra för att kunna använda cykeln som träningscykel vintertid, eller för att pendla till och från jobbet.

Aluminiumramen och kolfibergaffeln har extra fästen för extrautrustning som cykelväskor eller extra flaskhållare. Ramen och gaffeln har 12 mm genomgående axlar för att skapa en säker förbindelse mellan hjulen och cykeln, och ge extra styvhet till cykeln. Samtliga kablar är dragna internt, så att de är skyddade mot smuts och vatten, samtidigt som de ger cykeln ett rent utseende.

Shimano RS171 DB är ett pålitligt hjulset som kan användas under alla förhållanden. Fälgarna är slanglösa och har en invändig bredd på 19 mm, så att de passar till många olika däckbredder. Hjulen har 28 ekrar och naven är försedda med kontakttätningar och koniska hjullager som säkerställer en hållbar prestanda.

Den nya komponentgruppen Shimano GRX 400 är speciellt utvecklad för användning i terrängen och på grus. Vevpartiet med specifika 46/30T ger en mycket bred spridning i kombination med 11-36-kassetten.

De hydrauliska bromsarna ger bra modulering och kontroll under alla förhållanden.

Specifikationer:

HUVUDKOMPONENTER
- Ram: Kanzo A Adventure, Triple Butted 6061-T6 Alloy, 12 x 142 mm TA, 700c x 45 mm / 650B x 50 mm, skärmfäste
- Gaffel: Oryx Disc Adventure, 12 x 100 mm TA, 700 x 45 mm, skärmfäste
- Hjul: Shimano RS171 DB
- Bromsar: Shimano BR-RX400 hydrauliska, flatmonterade
- Däck: Vittoria Terreno Dry 700 x 38
- Hjulstorlek i tum: 28”
- Vikt: 10,8 kg

DRIVNING
- Antal växlar: 20, 2 x 10
- Framväxel: Shimano GRX400
- Bakväxel: Shimano GRX400, 10sp
- Växel: Shimano GRX400, 10sp
- Kassett: Shimano HG-50, 11-36T
- Vevlager: Shimano GRX600, 46-30T
- Kedja: KMC X-10

COCKPIT
- Sadel: Forza Stratos
- Sadelstolpe: Forza aluminiumlegering, 27,2 mm x 350 mm
- Styre: Forza aluminiumlegering, drop 125 mm/reach 70 mm; 40: XS-S; 42: M-L-XL
- Stomme: Forza aluminiumlegering; XS: 90 mm; 100 mm: S–M; 110: L-XL

Storleksrekommendationer:
​​​​​​​- XS, 51 cm, 150–165 cm
- S, 54 cm, 165–180 cm
- M, 57 cm, 170–190 cm
- L, 60 cm, 180–200 cm
- XL, 63 cm, 190–210 cm

Specifikationerarrow down icon
  • Bromssystem: Hydrauliska Skivbromsar 
  • Hjulstorlek: 28 
  • Rammaterial: Aluminum 
  • Gaffel: Karbongaffel 
  • Användare: Vuxen 
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti