Rex 437 G21 Blue spray -2/-12C. All snow types 19/20, blå glidvalla i sprayform, STD

369:-

Rex 437 G21 Blue spray -2/-12C. All snow types 19/20, blå glidvalla i sprayform, STD

369:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Fluorfri, flytande blå glidvalla med samma egenskaper som en HF-glidvalla. Nya kraftpolymerer, hög vaxhalt, mycket bra slitstyrka. Passar alla typer av snö i -2 till -12 grader.

Rex 437 G21 Blue är en fluorfri version av HF-vallan, med N-Kinetic™-nanopartiklar, den avancerade vaxblandningen Power Polymers™ och lösningsmedelsteknologin 2-Step Carrier™.

En flaska på 150 ml räcker till cirka 70 skidor/35 par (188 cm långa skateskidor, sprayade längs hela belaget). I torrare snö och konstsnö är prestandan nästan i nivå med HF-serien, med ungefär samma hållbarhet. Glidvalla i G-serien passar utmärkt för snabb träning och juniortävlingar.

Den nya G-serien från Rex har den bästa vallateknologin, helt utan fluor. Aldrig tidigare har Rex glidvallor utan fluor varit så snabba. Rex sprayvalla i G-serien är fluorfria versioner av de mest avancerade HF-glidvallorna. De har samma tekniska fördelar som Rex HF-serie, men utan användning av fluorföreningar. Godkända för juniortävlingar, i länder där fluorhaltiga vallor är förbjudna.

Precis som Rex HF-sprayer har dessa flytande glidvallor högst vaxhalt på marknaden, och de behöver inte värmas för att fästa ordentligt. Fyller igen små skavanker i belaget, precis som varm valla, och ger en jämn och bra täckning.
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.