Rex 437 G21 Blue spray -2/-12C. All snow types 19/20, blå glidvalla i sprayform, STD

369:-

Produktbeskrivning
Fluorfri, flytande blå glidvalla med samma egenskaper som en HF-glidvalla. Nya kraftpolymerer, hög vaxhalt, mycket bra slitstyrka. Passar alla typer av snö i -2 till -12 grader.

Rex 437 G21 Blue är en fluorfri version av HF-vallan, med N-Kinetic™-nanopartiklar, den avancerade vaxblandningen Power Polymers™ och lösningsmedelsteknologin 2-Step Carrier™.

En flaska på 150 ml räcker till cirka 70 skidor/35 par (188 cm långa skateskidor, sprayade längs hela belaget). I torrare snö och konstsnö är prestandan nästan i nivå med HF-serien, med ungefär samma hållbarhet. Glidvalla i G-serien passar utmärkt för snabb träning och juniortävlingar.

Den nya G-serien från Rex har den bästa vallateknologin, helt utan fluor. Aldrig tidigare har Rex glidvallor utan fluor varit så snabba. Rex sprayvalla i G-serien är fluorfria versioner av de mest avancerade HF-glidvallorna. De har samma tekniska fördelar som Rex HF-serie, men utan användning av fluorföreningar. Godkända för juniortävlingar, i länder där fluorhaltiga vallor är förbjudna.

Precis som Rex HF-sprayer har dessa flytande glidvallor högst vaxhalt på marknaden, och de behöver inte värmas för att fästa ordentligt. Fyller igen små skavanker i belaget, precis som varm valla, och ger en jämn och bra täckning.

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.