Winter Combo 28 x 2.00 160 studs, cykeldäck med dubbdäcksöverdrag, Svart

899
Produktbeskrivningarrow down icon
Kombination av kvalitetsdäck och optimalt, avtagbart dubbdäcksöverdrag. Gör det enkelt att ta på och av dubbarna när förhållandena kräver det. 160 dubbar. Vikt 1 300 gram.

ReTyre Winter Combo är en helt fantastisk lösning för att bli året runt-cyklist. Här får du både ett cykeldäck OCH ett dragkedjeförsett överdrag med dubbar. Snabbt, enkelt och effektivt.

Höjdpunkter:
- Mycket bra cykeldäck med avtagbara dubbar
- Lättrullande
- Punkteringsskydd
- Reflekterande sidor


Med ReTyre Winter Combo är det enklare att välja cykeln året om. På sidan av däcken sitter det dragkedjor som passar ihop med överdragets dragkedjor. Det betyder att du kan sätta på dubbarna när underlaget kräver det. Alltihop är mycket enkelt och du behöver inte montera bort hjulet från cykeln eller montera bort däcket från fälgen. Dubbdäcksöverdraget monteras alltså medan hjulen sitter på cykeln.

Här får du bekvämligheten med att cykla utan dubbar på asfalt, och säkerheten med dubbar på is, slask och snö. Om det är snö och is på morgonen när du cyklar till jobbet, men är barmark när du ska cykla hem, tar du bara av överdraget. Och tvärtom. Enklare och snabbare blir det inte. En perfekt lösning för pendlare, oavsett om det gäller skola eller jobb, och för småturer. Utmärkt lösning även för elcyklar.

Med basdäcket ReTyre One är det också enkelt att byt ut dubbdäcksöverdraget om dubbarna blir utslitna. Däcket har invändig kabeldragning, vilket gör att det sitter bra på fälgen. Själva överdraget har 160 solida dubbar av volframkarbid. Både däck och överdrag har lågt rullmotstånd, även på torr asfalt.

Däck- och överdragsmönstret har ett öppet och fint mönster med lameller, som ger bra grepp på kompakt snö och is. Winter Traveler-dubbarna är CAD-konstruerade, och placeringen är gjord så att fyra dubbar alltid har kontakt med underlaget. Det ger extra bra grepp och säkerhet.

Dragkedjesystemet är tillverkat av TPU-tejp med kraftfulla nylontänder, för både hållbarhet och enkelt underhåll. Systemet är självrengörande tack vare centrifugalkrafterna när det används. Det gör systemet perfekt för extrema väderförhållanden. Dragkedjan har en självlåsande mekanism och en säkerhetspigg som förhindrar att den öppnas oavsiktligt.

Dragkedjan är testad av SGS SA (världsledande inom inspektion, verifiering, testning och certifiering), i enlighet med dragkedje-teststandarden (EN 16732: 2015), och överträffar det högsta kravet i standarden (kod E).

Specifikationer:
- Användningsområde: Vinter- och sommarcykling
- Material, däck: Gummi
- Gummiblandning: 65a Winter Compound
- Material, dubbar: Volframkarbid
- Antal dubbar: 160
- Teknologi: Modulär teknologi, CAD-konstruktion
- Mått: 28 x 2,00
- Lufttryck: 3,5 bar
- Vikt: 1,3 kg när dubbdäcksöverdraget är monterat på däcket
Specifikationerarrow down icon
  • Kanttråd:  Vikbar
  • Extra punkteringsskydd:  Nej
  • Antal dubbar:  160 Number
  • Övriga detaljer:  Annan
  • Däcktyp:  Terräng
  • Hjulstorlek:  29"
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti