PSSO SNS/8 S7-1, Grå

5 999:-

Produktbeskrivningarrow down icon
SSF 3492-godkänt vapenskåp med extra stor topphylla och 15 vapenhållare. 6 stora dörrhyllor, med gott om plats för handvapen och utrustning. Gevärställ i skonsamt material.
 
SSF 3492-certifieringen innebär att skåpet är godkänt av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), RISE Safety/Mechanics Research.
 
Skåpdörren kan tas av för att minska vikten vid transport och installation. Dörren kan öppnas i 180 grader, för enkel åtkomst till vapen i hela skåpets bredd. Användarvänligt gevärställ i skonsamt material som skyddar vapnen.
 
Gevärstället är troligtvis det bästa på marknaden, konstruerat för att ge optimalt stöd utan att skada vapnen. Skåpen tillverkas på en fabrik med lång erfarenhet av professionell vapenskåpstillverkning.
 
Massivt Thyssenkrupp-stål i dörrbladet, på 1,2 x 3,2 cm och 1,8 cm stål i ramen. Låsmekanism och bultar med manganöverdrag. Skåpet levereras med komplett inredning. Extra stor topphylla med gott om plats. Utrymmet utnyttjas maximalt, vilket gör att skåpet rymmer mycket.
 
Låsen är dyrktestade och manganförstärkta, med tyskt nyckellås. EN 1300-B. VdS kl. 2 med 2 st. kraftiga tvåeggade (Butterfly) säkerhetsnycklar. EN 1300 Klass S S3880.
 
Vapenskåp som väger mindre än 150 kg ska skruvas fast.
 
Egenskaper:
- Topphylla med extra mycket plats
- Nyckellås certifierat av tyska VdS, EN 1300B
- Dörren kan öppnas 180 grader
 
Specifikationer:
- Godkännande: SSF 3492
- Låsbultar: 4 kraftiga låsbultar
- Kapacitet: 6–10 vapen
- Dörrkassetter: 6 dörrboxar
- Låssystem: Levereras med dyrktestat VdS-certifierat nyckellås klass 2 som standard
- Huvuddörr: Utvändig upphängning, avtagbar
- Mått: H 150 x B 58 x D 32 cm
- Vikt 135 kg
 
Från importör, om förankring:
 
Ref. Informationstext i skåpen. Underlaget för förankring av vapen-, värde- och säkerhetsskåp varierar från fall till fall, beroende på installation, vilket kan orsaka problem om det bara medföljer en uppsättning fästbultar.
 
Armerad betong, tegel och massivt trä, t.ex. reglar, kräver tre olika typer av bultar och förankringsmetoder.
 
Därför har vi valt att inte skicka med några fästbultar till våra skåp, utan kunden får själv välja vilken typ som passar för den aktuella installationsplatsen. Kunden måste alltså själv köpa detta, i exempelvis en järnhandel. 
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.