PSSO SNS/5 S5-1 Perl Gray, Vit

4 999:-

Produktbeskrivningarrow down icon

SSF 3492-godkänt vapenskåp med 9 vapenhållare. 1 topphylla och 6 stora dörrhyllor ger även plats för övrig utrustning. Användarvänligt gevärställ i skonsamt material.

SSF 3492-certifieringen innebär att skåpet är godkänt av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), RISE Safety/Mechanics Research.
 
Skåpdörren kan tas av för att minska vikten vid transport och installation. Dörren kan öppnas i 180 grader, för enkel åtkomst till vapen i hela skåpets bredd. Användarvänligt gevärställ i skonsamt material som skyddar vapnen.
 
Gevärstället är troligtvis det bästa på marknaden, konstruerat för att ge optimalt stöd utan att skada vapnen. Skåpen tillverkas på en fabrik med lång erfarenhet av professionell vapenskåpstillverkning.
 
Massivt Thyssenkrupp-stål i dörrbladet, på 1,2 x 3,2 cm och 1,8 cm stål i ramen. Låsmekanism och bultar med manganöverdrag. Skåpet levereras med komplett inredning.
 
Låsen är dyrktestade och manganförstärkta, med tyskt nyckellås. EN 1300-B. VdS kl. 2 med 2 st. kraftiga tvåeggade (Butterfly) säkerhetsnycklar. EN 1300 Klass S S3880 
 
Vapenskåp som väger mindre än 150 kg ska skruvas fast.

Egenskaper:
- 5 dörrhyllor
- Nyckellås certifierat av tyska VdS, EN 1300 Klass B
- Dörren kan öppnas i 180 grader 
 
Specifikationer:
- Godkännande: SSF 3492
- Låsbultar: 4 kraftiga låsbultar
- Kapacitet: 4–6 vapen
- Dörrkassetter: 6 dörrboxar
- Låssystem: Levereras med dyrktestat VdS-certifierat nyckellås klass 2 som standard
- Huvuddörr: Utvändig upphängning, avtagbar
- Mått: H 150 x B 38 x D 30 cm
- Vikt: 105 kg Från importör, om förankring: Ref. Informationstext i skåpen. Underlaget för förankring av vapen-, värde- och säkerhetsskåp varierar från fall till fall, beroende på installation, vilket kan orsaka problem om det bara medföljer en uppsättning fästbultar.
 
Armerad betong, tegel och massivt trä, t.ex. reglar, kräver tre olika typer av bultar och förankringsmetoder.
 
Därför har vi valt att inte skicka med några fästbultar till våra skåp, utan kunden får själv välja vilken typ som passar för den aktuella installationsplatsen. Kunden måste alltså själv köpa detta, i exempelvis en järnhandel
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.