Sport Insole, innersula senior, Svart

289:-

Sport Insole, innersula senior, Svart

289:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Innersula som minskar belastningen på muskler och leder för att skapa bättre förutsättningar för alla som älskar att utöva sin sport.

De orangea D3O® zonerna ger hälen, lederna och skelettet extra stötdämpning för att avlasta kroppen. Zonens form och placering är speciellt utformad efter idrottarnas tryckmönster när de utför olika sporter.

Det längsgående fotvalvsstödet är unikt utformad för att passa så många fottyper som möjligt.

Det gråa EVA-materialet är ett dynamiskt material som ger en kombination av extra stöd och stötdämpning, vilket minskar rotationsstyrkorna. De tre barriärerna vid de två längsgående fotvalven ökar dess naturliga funktioner och ökar stabiliteten vid varje steg.

Den anatomiska hälkoppen fördelar trycket under hälen och minskar belastningen genom att dra ihop hälens fettkudde och förstärker dess naturliga funktion.

Toppskiktet minimerar risken för skavsår och blåsor.

Ta bort de befintliga inläggssulorna från dina skor. Placera dina nya Sport Insoles i dina skor för att se till att storleken är korrekt. Om nödvändigt, trimma dina nya Sport Insoles med sax om de inte passar. Tips: Använd dina ursprungliga sulor som en mall! Öka användningen gradvis av dina nya Sport Insoles eftersom det kan uppstå nya belastningsmönster på din kropp.

När du utövar olika sporter har du en ökad belastning på upp till 8 gånger din kroppsvikt. Detta beror på de olika flygfaser som uppstår när aktiviteter utförs som tas emot av foten. Rörelsemönstret är komplext vilket ställer stora krav på din kropp.

Produkten är inte resistent mot höga temperaturer, du kan använda ljummet vatten och tvål för rengöring. Torka vid rumstemperatur, tvätta inte i tvättmaskinen.

Byt ut dina sulor efter 6-12 månader eller när de visar tecken på att de är utslitna.
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.