Jordgubbe:
Näringsinnehåll per 100 g:
Kalorier 357 kcal
Energi 1492 kJ
Fett 1,4 g
Varav mättat fett 0,5 g
Kolhydrater 10,0 g
Varav sockerarter 6,0 g
Protein 75,0 g
Salt 1,9 g
Ingredienser: Micellärt KASEIN (88 %) [mjölk] (Emulgeringsmedel: solrosecitin), aromer [MJÖLK], natrium, klorid, stabilisator (natriumkarboximetylcellulosa), magnesiumoxid, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färg (rödbetsröd), zinkoxid. Innehåller mjölk och soja.
Cookies & Cream:
Näringsinnehåll per 100 g:
Kalorier 360 kcal
Energi 1508 kJ
Fett 1,6 g
Varav mättat fett 0,6 g
Kolhydrater 11,0 g
Varav sockerarter 6,4 g
Protein 75,0 g
Salt 1,9 g
Ingredienser: Micellärt KASEIN (88 %) [mjölk] (Emuleringsmedel: solrosecitin), aromer [MJÖLK], chokladpulver (kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel: sojaecitin), natriumklorid, stabilisator (natriumkarboximetylcellulosa), magnesiumoxid, färgämne (vanlig karamell), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), zinkoxid. Innehåller mjölk, soja och gluten.
Proteintillskott som endast innehåller det långsamma proteinet kasein. Perfekt som ett komplement till din vardagskost. Tillverkat av råvaror av högsta kvalitet.
100 % Casein Gold Standard från Optimum Nutrition är ett långsamt mjölkprotein, och det har fördelen av att tas upp långsamt, vilket är fördelaktigt under dagen och framför allt när det är dags att sova.
Det faktum att kasein har denna fördröjda effekt gör att en antikatabol effekt uppstår i kroppen när aminosyror levereras till musklerna med ett jämnare flöde och under en längre tid.
Kaseinprotein är pH-känsligt och bildar därför en slags gelé i magen. Det innebär att det tar längre tid att bryta ner det i aminosyror än till exempel vassleprotein.
När aminosyror tillsätts musklerna i en jämnare ström under en längre tid, har detta en antikatabol effekt i kroppen, vilket ger bättre förutsättningar för återhämtning och tillväxt.
En annan fördel med kaseinprotein är att känslan av mättnad ökar tack vare det faktum att kaseinet har en mer krämig konsistens än vassleprotein. Kasein är den typ av protein som är vanligast i mjölk.
Blanda en mätsked med 2–4 dl vatten. Justera mängden vätska beroende på önskad konsistens. Inta 1–2 portioner som en del av mellanmål eller helst omedelbart precis innan man går och lägger sig.