SnowBob, Röd

1 199:-

SnowBob, Röd

1 199:-

Produktbeskrivningarrow down icon
TESTVINNARE TV2 NORGE, JANUARI 2019!
”Högsta betyg (6 tärningsprickar) ... SnowBob från norska OneFoot är barnens solklara favorit. Den är snabb och erbjuder hög komfort. Alla barnen gillar att man kan göra kontrollerade svängar med den ...”
Väldigt rolig snowracer som sätter en ny standard. Styrs med vikt/balans för riktning/fart. Solid konstruktion med stålrör, hårdplast och slitstarkt textilmaterial.

Låt oss presentera SnowBob, en riktig revolution inom pulkaåkning. Glöm allt du trodde du visste om pulkaåkning – SnowBob sätter en ny standard för allt som handlar om fart, lek och kontroll i pulkabacken.

Med SnowBob använder du din vikt och balans för att kontrollera både riktning och fart. I stället för att styra med ratt eller bromsar, får du med SnowBob en aktiv, direkt och intuitiv kontroll.

De två breda medarna rör sig oberoende av varandra och ger mjuka, fina skär och full kontroll i snön när du flyttar kroppsvikten från sida till sida. Lösningen heter TURNFLEX™ Weight Shift Steering. Att låta kroppen följa med i svängarna ger inte bara bättre kontroll, utan är också väldigt roligt.

SnowBob är tillverkad av robusta material som tål tuffa tag. Medarna är gjutna i ett tekniskt plastmaterial som tål låga temperaturer och har en perfekt finish för högsta möjliga fart. Ramen är tillverkad av solida, lackerade stålrör, och sittytan av ett flexibelt och behagligt textilmaterial. Materialet är spänt över ramen. Konstruktionen och designen är kompakt och praktisk – lika lätt att ta med i bilen på vintersemestern som till närmaste pulkabacke i grannskapet.

Specifikationer:
- Material: Stål, termoplast, polyester
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.