Miniski, lek- och trickskida, Orange

499:-

Produktbeskrivning
Modern och förbättrad miniskida för lek och nöje samt transportsträckor. Snowboard-liknande bindning som sitter väldigt bra på foten. Kan även användas i par. Vikt 860 gram.

OneFoot Miniski har fört vidare arvet efter den klassiska miniskidan, med flera förbättringar som gör det lätt att trixa i backen. Den har framför allt väldigt bra styregenskaper jämfört med de gamla miniskidorna.

Skidan har en bindning, som dras åt som en snowboardbindning. OneFoot sitter därmed mycket bra på foten i alla lägen, oavsett vilka skor du har på dig. Det integrerade hälstödet ger ytterligare stabilitet.

Skidan fästes på ena foten, medan den andra används till att styra, ta fart, bromsa o.s.v. OneFoot är en twintip-skida som kan åkas med både fram- och baklänges. Dubbar (spikes) fram- och baktill på ovansidan ger bra grepp för den fria foten. Den unika kantdesignen ger optimal styrning och kontroll.

Skida och bindning är symmetriska och kan även användas parvis med en skida på varje fot, med eller utan stavar. OneFoot Miniski är tuff, prisvärd och ger äkta skidglädje!

Specifikationer:
- Längd: 720 mm
- Bredd: 150 mm
- Passar skostorlek: 30–46
- Vikt: 860 gram

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.