Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Fri frakt, byte och retur *
OBH Nordica

Immersion Sous Vide Pro, cirkulator

1 499:-
FÄRG: STD
STORLEK:
STD
retur & bytesrätt*
Levereras inom 1-4 dagar
LAGERSTATUS I VÅRA VARUHUS

Välj storlek ovan för att se lagerstatus i varuhus.

PRODUKTDETALJER

Sous Vide-cirkulator som gör att du kan tillaga kött, fisk, frukt och grönsaker med perfekt resultat. Hög kapacitet och enkel att använda. Timer med upp till 72 timmar.

När maten tillagas bevaras näringsämnen, mineraler och smak på ett unikt sätt. Cirkulatorn Immersion skapar rotation i vattenbadet och upprätthåller hela tiden en exakt temperatur, så att maten tillagas perfekt – varje gång.

Specifikationer:
- Vikt: 2 kg
- Kapacitet: 5–15 kg. Upp till 2 kg kött
- Mått (L x B x H): 23 x 17 x 38 cm
- Timer: Upp till 72 timmar
- Paketet innehåller: 1 påse med sous vide-kulor, som fungerar som lock och bidrar till att upprätthålla en jämn vattentemperatur. Kulorna minskar dessutom energiförbrukningen och vattenavdunstningen under kokning.
- Stativ för upp till 4 vakuumpåsar medföljer

Vad är Sous Vide?
Sous Vide betyder ”under vakuum”, och är en metod för att tillaga mat. Tekniken har i många år varit populär bland professionella kockar, eftersom den ger full kontroll över temperaturen och därmed ett perfekt resultat – varje gång. Dessutom bevaras matens saftighet, smak och textur samt vitaminer och mineraler på ett helt annat sätt än vid traditionell matlagning.

För att laga mat Sous Vide måste råvarorna först vakuumförpackas. Därefter tillagas de förseglade vakuumpåsarna i ett temperaturreglerat vattenbad i flera timmar. För att göra detta behövs en Sous Vide-maskin eller -cirkulator, som håller en mycket stabil temperatur på vattnet i en relativt stor behållare. På så sätt kan du vara säker på att köttet inte blir överstekt och att du får ett perfekt resultat – varje gång.

När man tillagar kött, fisk eller grönsaker i en förseglad vakuumpåse bevaras vitaminer och mineraler i råvarorna på ett helt annat sätt än vid traditionell matlagning. Dessutom behåller man all vätska och smak i påsen, och råvarornas textur bevaras på ett utmärkt sätt. Med Sous Vide behöver du inte längre oroa dig för överkokta grönsaker, torr fisk eller segt lammkött.
Visa mer
Toppen på sidan