Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Guider /

Vi öppnar i Malmö!

heromamloe1.jpg

 

XXL All Sports United

I våra varuhus och på xxl.se kan vi lova dig ett utbud du aldrig tidigare upplevt. Hos XXL hittar du över 30 000 produkter och förmodligen allt du kan tänkas behöva inom sport- och vildmarksutrustning – oavsett om du är motionär eller tränar på elitnivå.

Vårt koncept bygger på att du skall kunna hitta precis vad du än kan tänkas behöva, oavsett aktivitet, under ett och samma tak i något av våra varuhus och på xxl.se. Med över 30 000 produkter och över 120 olika varumärken inom sport, träning, friluftsliv, jakt och vildmark är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig. Vi utbildar alla våra medarbetare inom respektive kategori och vi utmanar specialiståterförsäljare med samma kunskaper, service och sortiment, men till lägre priser.

 

nyhetsbrev.jpg

VIll du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Registrera dig här 

KAMPANJER

Varje vecka har vi ett antal kampanjer online och i våra varuhus. Exclusive Deals riktar sig till våra nyhetsbrevsprenumeranter och Weekend Deals är till för alla som vill göra riktigt bra fynd under veckoslutet. Varje vecka skickar vi ut ett annonsblad med erbjudanden. Vill du vara säker på att få annonsbladet och samtliga erbjudanden bland de allra första: prenumerera på våra nyhetsbrev så får du alla kampanjer direkt via mail!

GARANTIER

Oavsett kampanj så lovar vi att du alltid får samma låga pris på xxl.se och i våra varuhus! Skulle det vara så att vi sänkt priset på din vara efter att du köpt den, eller att du mot förmodan skulle finna den billigare hos en konkurrent, erbjuder vi dig 30 dagars prisgaranti. Hos oss får du dessutom alltid:

Du finner samtliga garantier här.

 

ignytest.jpg

 
XXL & SOCIALA MEDIER

Vi finns både på Instagram och på Facebook!
På Instagram vill vi inspirera till en aktiv fritid både genom att visa delar av vårt sortiment, men även genom att ta dig med till platserna där det händer! Följ oss på Facebook för att inte missa några av våra kampanjer, nya varumärken och tävlingar! Och självklart, vi finns här för dig och lyssnar på vad du vill att vi ska visa mer av! Följ oss redan idag!

storobild.jpg


3000 kvm sport & vildmark på plan 2 i Triangeln!

När vi öppnar nya varuhus börjar våra besökare ofta köa redan kvällen innan! Vill du vara säker på att ta del av våra allra hetaste erbjudanden rekommenderar vi därför att du kommer i tid!

Kolla in vår film från en av förra årets varuhuspremiärer i Norge: Grand Opening Storo, Oslo! 

 

 

Guider
Toppen på sidan