Space sunglasses, cykelglasögon, Röd

499:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Mycket lätta, bekväma och aerodynamiska cykelglasögon för snabb cykling. Skyddar ögonen mot flygande föremål och sol. Okrossbar kategori 3-lins.

Space har en förstklassig, okrossbar polykarbonatlins med optiska funktioner, hög slagfasthet och extremt låg vikt. Polykarbonatlinsen har ett lågt brytningsindex, är beständig mot lösningsmedel och reptålig.

Off-center-base i linsen, vilket betyder att fokuspunktens axel är optimerad för ögats fokuspunkt, så att dina ögon inte blir trötta lika snabbt. Samtidigt kommer inte linsens storlek och böjning, som ger viktigt skydd mot solljus och insekter, orsaka någon förvrängning av bilden.

Linsen är dessutom vattenavvisande, vilket ger perfekt syn även när det regnar eller linserna är våta. Linserna är behandlade för att vara helt släta, så att vattendroppar glider av. Det gör att ytan torkar snabbt och hålls fri från vattenprismor.

Space är mycket bekväma cykelglasögon som ger dig ett stort synfält med oöverträffad sikt. Glaset är precis lagom tonat för att dämpa starkt ljus samtidigt som bästa möjliga sikt upprätthålls.

Specifikationer:
- Användningsområde: Landsväg, terräng och downhill, snabb pendling
- Rekommenderas för: Unisex
- Form: Maskform
- Linstyp: Off-center, vattenavvisande, Smoke Flash Mirror
- Linsmaterial: Polykarbonat
- Linstjocklek: 2 mm
- Storlek: Normal
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.