E-Scooter 100 Junior, elektrisk sparkcykel barn, Blå

1 999:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Elektrisk sparkcykel för juniorer. Lättrullande hjul. Fälls snabbt ihop och kan tas med till skolan, i bilen, på bussen, tåget, tunnelbanan etc. Upp till 10 km, max 10 km/t. Vikt 4,5 kg.

E-Scooter 100 Junior kontrolleras med foten och har broms på bakhjulet. Motorn kickar igång först vid 4 km/h, så man sparkar sig upp i fart och har balans innan motorn kickar igång.

Maxfart är 10 km/h och batteriet räcker upp till 10 km. Detta varierar beroende på väder, vind, topografi, användarvikt, underlag etc. Hjulen är lättrullande och tolererar en del ojämnheter och kanter i underlaget.

Elektrisk sparkcykel får används av alla och samma regler gäller som för vanliga cyklar. Klassificeringen som cykel innebär att det inte finns någon godkännandeplikt och inte heller någon registreringsplikt eller försäkringsplikt. Användaren ansvarar för att fordonet uppfyller villkoren för att räknas som cykel. Reglerna om särskild aktsamhet gentemot andra trafikanter när fordonet används på exempelvis trottoarer eller gångvägar, gäller även användare av små elfordon.

Ett roligt, modernt fordon som är mycket enkelt att använda.

Obs! Den elektriska sparkcykeln är inte godkänd för vägar!

Specifikationer:
- Användningsområde: Stadsmiljö och landsvägar, asfalt och grus
- Rekommenderas för: Barn från 6 år, upp till 150 cm
- Material: Stål och aluminium
- Maxhastighet: 10 km/h
- Max. räckvidd: 10 km
- Laddningstid: 2 timmar
- Batteri: 22,2 V, 2,6 Ah
- Hjulstorlek: Ø 5''
- Max användarvikt: 50 kg
- Vikt: 4,5 kg

Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.