Klövjeväska för hund, Svart

1 499:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Non-Stop Dogwear Amundsen-klövjeväskan är perfekt och hunden kan själv bära sin mat och utrustning. Funktionell klövjeväska i god kvalitet som belastar din hund minst möjligt. Klövjeväskan kan strammas åt kring nacken och runt magen. Gott stöd runt nacken.

Pakka de tyngsta föremålen framtill så att tyngden fördelar sig jämt på bägge sidor. När väskan är färdigpackad kan du själv pröva den runt dina lår för att se om tyngden är riktigt fördelad och att det inte är några vassa föremål som trycker mot hunden. Hunden kan försiktigt vänjas till klövjeväskan när den är fullvuxen. Öka så småningom vikten och gå längre sträckor med väskan, allt eftersom hunden vänjer sig till den extra vikten. Tumregeln är att en erfaren och gott tränad hund kan bära upp till ca 30% av sin egen vikt.

Storlekstabellen hjälper dig att finna en riktig storlek för din hund. Ta i beaktande att målen är riktgivande:

Storlekstabell:

Storlek:SMLXL
Bredd:*66 cm69 cm74 cm83 cm
Tyngd:15-28 kg25-35 kg30-40 kg38 + kg
Exempel på raser:** Border collie, Springer spaniel  Retriever, Setter, Husky Schäfer, Boxer,Rottweiler,
St.Bernardshund

 
* = Den bredaste punkten på väskan när den ligger utbredd, målt i nedre kanten. Bredden anger längden från hundens armbåge och över ryggen till den andra armbågen. Mät alltså upp längden från armbåge till armbåge. Klövjeväskan bör nå ner till armbågen på hunden.
** = Raserna är bara uppgett som exempel. Man bör också ta i beaktande hundens kön och storlek i förhållande till andra hundar av samma ras.
 

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.