XXL logo
Logga in

Julens bästsäljare till låga XXL-priser! 🎄 Till kampanjen

BildBildBild
Endast online
Bild
Bild
Bild
Se liknande produkter
 • Retur & bytesrätt
 • 100% nöjd kundgaranti
 • Free shipping on orders over todays price

Utforska

ProduktbeskrivningSpecifikationerRecensioner

MizunoWave Stealth Neo, handbollsskor herr

 • Användare: Herr
 • Användningsområde: Övrig
 • Vikt (per sko): 355 g
Skriv en recension
1699:-
Flerfärgad-Wave Stealth Neo, handbollsskor herr

Flerfärgad

Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Se om expressleverans är tillgängligt

Alltid gratis leverans till våra varuhus

Andra har även köpt

  Produktbeskrivning

  Handbollsskor utvecklade i samarbete med en av världens bästa handbollsspelare, Mikkel Hansen, för spelare som vill ha det bästa inom stabilitet och dämpning. Vikt: 355 g.

  Wave Stealth Neo är utrustade med det nyutvecklade mellansulsmaterialet Mizuno Enerzy Core. Detta material finns endast i toppmodeller, och det är det mjukaste och mest dämpande materialet som någonsin utvecklats av Mizuno.

  Handbollsskon har hög elasticitet och dämpande effekt i kombination med unik respons. Materialet är 293 % mjukare och ger 56 % bättre respons än tidigare föredragna mellansulsmaterial.

  I mellansulan finns också den mer traditionella Wave-plattan. Den unika formen på Wave-plattan säkerställer utmärkt dämpning genom att minimera belastningen under landningsfasen, där tyngden fördelas bort från foten för en mjukare och bekvämare löpkänsla.

  Wave-plattan skapar också mycket god stabilitet i hälpartiet genom att förhindra kompression av mellansulan i områden med tung belastning. U4icX-teknik ger extra komfort, dämpning och respons.

  Ventilationssystem med full längd minskar mängden värme och fuktighet inuti skon. Den stickade överdelen ger en förstklassig passform och utmärkt andningsförmåga.

  Dura Shield skyddar tårna och gör skorna ännu mer hållbara. Handbollsskon kommer med en tjockare innersula för premiumkomfort.

  Specifikationer

  • Användare: Herr
  • Användningsområde: Övrig
  • Vikt (per sko): 355 g

  Liknande produkter

   Recensioner

   Denna produkt har inga recensioner, vill du skriva den första?
   Berätta vad du tycker om denna produkt. Det ger oss ett bättre sortiment och hjälper dina medkunder att handla smartare.