Micro Mini Yellow, sparkcykel, barn, Gul

699:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Lätt, prisbelönt sparkcykel för de minsta, med tre hjul för enkel balans och låg kickboard som gör det lättare att stanna. Vikt: 1,6 kg.

Mini Micro hjälper barn att utveckla motoriska färdigheter i ett tidigt skede. Sparkcykeln har en lätt och robust konstruktion, vilket gör den enkel och säker att använda. Den har tjocka, slitstarka och mjuka handtag, samt större framhjul för bättre balans.

Fungerar bra som leksak, men är också ett effektivt transportmedel.

Höjdpunkter:
- Avtagbart styre
- Lätt att manövrera
- Solid konstruktion
- Utvecklar koordinationen
- Kan även användas inomhus

Specifikationer:
- Max 20 kg.
- Vikt: 1 600 gr
- Ålder: Fra 2–5 år
- 120 mm kvalitetshjul i PU
- Abec 5-hjullager
- Grepp av gummi
- Max användarvikt: 20 kg

Specifikationerarrow down icon
  • Ålder:  2-6 år
  • Hopfällbar:  Nej
  • Styrets höjd:  67 cm
  • Användningsområde:  Pendling/transport
  • Användare:  Barn/junior
  • Vikt:  1600 g
  • Hjulstorlek:  120 mm
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti