Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vinterkänga herr, BLACK

2 199:-

Produktbeskrivning
Lätt och varm vinterkänga med vattentät ovandel. Primaloft® Aerogel-isolering håller dig behagligt varm om fötterna. Yttersula med Arctic Grip Dura™ och Vibram® ger bra grepp på is och snö. Nivåskillnad tå-häl: 5 mm. Vikt: 960 g.

Merrell Thermo Rogue 6” har nu en förbättrad yttersula med Vibram® och Arctic Grip Dura™. Mönstret under sulan är också nytt, vilket ger en yttersula med extremt bra fäste på snö och is.

Ovandelen är klädd i mesh och TPU, vilket gör att skon andas bra och känns bekväm på foten. Den höga plösen hindrar snö och smuts från att komma ner i skon. Plösen har två hakar längst upp, för optimal passform.

Förstärkt tåparti skyddar mot stenar och andra föremål.

Mellansulan är försedd med mjuk och behaglig dämpning. På insidan av skon finns en Kinetic Fit™ BASE insole som formar sig efter foten och samtidigt ger bra stöd. M Select™ FRESH reducerar dålig lukt.

Skon är isolerad med 100 gram Primaloft® Aerogel som är strategiskt placerat i yttersulan och över tåpartiet, där man fryser som mest. Den här isoleringen är det lättaste materialet i världen, och används av NASA. Isoleringen består till 95 % av luft och värmer lika bra som 400 gram vanlig isolering. Skon leder bort svett, så att du slipper att känna dig fuktig om fötterna.

Specifikationer:
- Ovandel: Mesh, TPU
- Membran: GTX
- Isolering: Primaloft® Aerogel
- Mellansula: Luftdämpning
- Yttersula: Vibram® Arctic Grip Dura™
Specifikationer
  • Användare: Herr 

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.