Combo X-One Marea TB, snorkelset, White

999:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Snorkelset som innehåller korta X-One-fenor, Mareamask och ventilsnorkel med vågavledare och silikonmunstycke. Utmärkt till både nybörjare och vana snorklare.
 
Mareamasken ger ett utmärkt 180 graders synfält och har en bekväm passform med den mjuka silikonkjolen. Kjolen har bred dubbeltätning runt ansiktet för att hålla vattnen ute, samtidigt som den sprider trycket över ansiktet och på så sätt reducerar röda märken efter användning.
 
De droppformade linserna härmar ögats naturliga synfält så att du ser mindre av maskens ram medan du simmar. De mjuka spännena av silikon gör att du enkelt kan justera nackbandet.
 
X-One är suveräna snorkelfenor som utformats utifrån dykfenan X-Stream. X-One är både korta och lätta vilket gör de utmärkta för nybörjare inom snorkling och dessutom lätta att ta med vid resor. 
 
Fenremmar i bungee-stil rymmer ett brett storleksintervall och minskar vikten. De ergonomiskt utformade fotfickorna gör att de är bekväma även barfota. Nätmönstringen på fotfickan ger snabb dränering och torkning och gör dessutom fenan enkel att ta av.
 
Snorkeln har en avluftningsventil i botten som samlar vatten från munstycket och trycker ut allt fångat vatten ut med varje utandning, så att du inte andas in vatten i mun och lungor. Toppen har vågskydd som förhindrar vattenstänk från att komma in när du snorklar på ytan. Det mjuka munstycket av silikon ger högre komfort och längre snorkelsessioner. 
 
Specifikationer:
- Storlekar: SM/35-38, ML/39-43, LXL/44-47’’
 
Mask:
- Silikonkjol 
- Små ribbor runt näsan för att lätta på trycket
- EZ justerbara spännen direkt på kjolen
- Bred betraktningsvinkel nedåt
 
Snorkel:
- Halvtorr topp med vågskydd
- Munstycke av silikon
- Avluftningsventil
 
Fena:
- Fenremsjustering utan spännen
- Urholkad fotficka motverkar fallskärmseffekten
- Resevänligt blad med channel thrust
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.