SeeMee 60 lumen rear light, baklampa med bromsljus, Röd

199:-

Ord.pris 249:-

SeeMee 60 lumen rear light, baklampa med bromsljus, Röd

199:-

Ord.pris 249:-

Produktbeskrivningarrow down icon
USB-laddningsbar baklampa till cykel, med integrerad rörelse- och bromssensor. Ger ett starkt rött ljus som syns bra i trafiken. Flera lägen. Vikt 34 gram.

SeeMee 60 är en kraftfull liten baklampa på totalt 60 lumen, med 180-graders synlighet. Det ger bra säkerhet i trafiken. Tre olika ljuslägen och två blinklägen kan kombineras hur man vill. Lampan har vattenklassning IPX6.

Baklampan lyser med 30, 17 eller 9 lumen, beroende på inställning, och vid kraftig inbromsning blinkar den med 30 lumen extra, så att andra trafikanter ser att du bromsar. Bromsljuset är kraftigt, men bländar inte medtrafikanterna så mycket att de kör in i dig.

Bromsljuset styrs av en sensor som aktiveras av rörelseenergin vid inbromsning. Sensorn gör också att lampan stängs av efter en minut utan rörelse, för att öka livslängden på batteriet. Vid rörelse slås lampan omedelbart på igen, på den senast valda inställningen.

Baklampans fäste är mycket enkelt att montera på sadelstolpen med hjälp av den medföljande gummisnodden. När den har monterats är det bara att vrida den 90 grader för att lossa den ur fästet, och för att fästa den igen vrider man åt motsatt håll. Sadelstolpsfäste för vanlig sadelstolpe och aero sadelstolpe medföljer, samt clips för montering på sadelväska, ryggsäck, hjälmrem, skjorta, jacka, pannlampsrem m.m.

SeeMee 60 laddas enkelt via det integrerade Micro-USB-uttaget. Av-/på-knappen fungerar också som laddningsindikator, och lyser rött under laddning och grönt när batteriet är fulladdat.

Specifikationer:
- Material: Aluminiumram, plastlins, baksida av plast
- Ljuskälla: 2 st. LED-lampor
- Ljusstyrka: Hög 30 lumen, medium 17 lumen, låg 9 lumen, bromsljus 30 lumen
- Lyslägen: Hög, medium, låg, blinkande 1 och blinkande 2, automatiskt bromsljus
- Batteri: 3,7 V 500 mAh
- Laddning: Micro-USB, vattentätt ladduttag
- Laddningstid: 1,5–2 timmar (5 V och 500 mA laddare)
- Användningstemperatur: -20 till +40 grader Celsius
- Vattentäthet: IPX6
- Vikt: 34 gram
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.