Allty 2000 lumen, cykellampa med varselljus och OLED-skärm, Svart

1 099:-

Produktbeskrivningarrow down icon
USB-laddningsbar cykellampa med en ljusstyrka på 2000 lumen och kraftfullt batteri. Integrerad OLED-skärm med info. Universalfäste. Vattentät enligt IPX5. Vikt 183 gram.

Allty 2000 har en optik som ger fantastiskt bra sken och synlighet, både i ljus och mörker, tack vare två olika diodtyper samt olika linstyper. De 12 små LED-lamporna ger 55 lumen, för belysning i både ljus och mörker, i upp till 14,5 timmar i sträck. De två huvuddioderna, tillsammans med varselljuset, ger en ljusstyrka på 2000 lumen.

Det finns fem lägen för vilka ljuskällor som ska tändas, och dessutom kan man reglera ljusstyrkan eller använda blinkläge på fyra av dem. T.ex. kan varselljuset och den ena huvudlampan användas tillsammans som närljus i lägre hastigheter, eller så kan man tända alla tre ljuskällorna för full belysning i terräng eller vid högre hastigheter på vägar. Man kan också ha full belysning med blinkande sken på alla lamporna, för att öka batteritiden något.

Lampan kan laddas via micro-USB-uttag och har ett universalfäste för montering med tre gummiband som passar rör med en diameter på 28,5–36,5 mm. Fästet monteras med den medföljande unbrakonyckeln. Lampan kan enkelt sättas i och tas loss från fästet när detta är monterat på cykeln.

Den integrerade OLED-skärmen ger information om återstående batterikapacitet eller användningstid samt inställt läge. Batterierna kan bytas ut, så att man kan ta med flera batterier på längre turer.

Fästet är av Garmin-typ, vilket gör lampan kompatibel med Magicshines TTA aluminiumfäste. Det kan monteras på fästet till cykeldatorn eller på ett GoPro-fäste. Själva lamphuset är av slagfast aluminium och plast, och tål fall från upp till 2 meters höjd.

Mycket praktisk och lätt lampa i förhållande till ljusstyrkan. Fästet är enkelt att montera, och lampan kan snabbt tas av eller sättas på när fästet är monterat. Bakgrundsbelyst, gummerad elektronisk av-/på-reglage som även styr alla lägen. Enkelt och tydligt användargränssnitt. Av-/på-knappens lampa fungerar också som laddningsindikator.

Specifikationer:
- Material: Aluminium utvändigt, plast invändigt, gummerad knapp, plastfäste med gummiband
- Ljuskällor: Huvudlampor är 2 st. Cree XP-L2 V60 LED-lampor, varselljuset består av 12 små LED-lampor
- Ljusstyrka, huvudlampa: 2000 lumen, 25- och 18-graders linser, samlings- och spridningslins
- Ljusstyrka: 12 små LED-lampor som ger 55 lumen, spridningslins
- Maxeffekt: 25 W
- Lyslägen: Alla tre med blinkande huvudlampor, alla tre med fast sken, varselljus och spridning, endast varselljus. Effekt på 10 %, 25 % 50 % eller 100 % i de tre förstnämnda lägena
- Batteri: 2 x 18650 3,6 V-batterier på totalt 7000 mAh, uppladdnings-/utbytbara
- Användningstid: Mellan 1,8 och 14,5 timmar, beroende på läge
- Laddningstid: Max. 4,5 timmar
- Laddningsuttag: Micro-USB
- Användningstemperatur: -20 till +40 grader Celsius
- Vattentäthet: IPX5
- Lägesminne: Kommer ihåg det senast använda läget när du stänger av lampan
- Mått: Ca 99 x 42 x 39 cm
- Vikt: 183 gram
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis service och 60 dagars nöjd kundgaranti