Mini drive 400XL/Femto USB set, USB-laddbart lampset, Svart

499:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Kompakt, slitstarkt lampset med framlampa av aluminium och baklampa av plast. Ger bra synlighet vid pendling och stadscykling. Vikt 84 och 23 g.

FRAMLAMPA
Framlampan har inbyggda kylflänsar och urtag för synlighet från sidan. Den enkla LED-designen ger upp till 400 lumen ljusstyrka och har åtta olika lägen, inklusive en dagsljusinställning och blinkläge.

Laddningen är mycket enkel eftersom lampan har en integrerad, kabelfri USB-pinne. Lampan monteras enkelt på styrröret med gummiremmen, oberoende av styrets form.


Recension från Road.cc (10.15.2019) för MINI DRIVE 400XL:
— Lezyne är perfekt för daglig pendling genom städer och förortsmiljöer med några få obelysta vägar ... Den är prisvärd och har bra kraft. Om du bara vill ha en kompakt, ljus och användarvänlig lampa för daglig pendling i urbana miljöer är rekommendationen enkel.

De bästa framlamporna för cykel du kan köpa - Cyclingnews (11.06.2019):
— Bäst ljusstyrka för pengarna. 400 lumen i en extremt kompakt enhet, Lezyne Mini Drive 400 har något som kallas ett MOR-objektiv (Maximum Optical Reflection), för att fokusera varje lumen i bästa möjliga strålmönster. Sidoreflektorer hjälper andra trafikanter att se dig, och det CNC-frästa höljet sprider värmen och trotsar elementen.

Specifikationer:
- Användningsområde: Pendling och stadscykling, turcykling
- Konstruktion och teknologier: CNC-fräst
- Material: Aluminium
- Lumen: Upp till 400, beroende på läge
- Ljuskälla: LED
- Ljusvinkel: 180°
- Laddning: USB-pinne, integrerad
- Batteri: Litiumjon
- Laddningstid: 2,5 timmar
- Lägen: 8 olika, fasta och blinkande
- Max. batteritid: 20 timmar, beroende på läge
- Kapslingsklass: IPX7
- Vikt: 84 gram


BAKLAMPA
Kompakt och superlätt USB-laddningsbar baklampa. Suverän för pendlare och turcyklister som behöver en enkel, effektiv och prisvärd lampa med bra synlighet. Vikt 23 gram.

Femto Drive USB Rear är tillverkad av formgjuten plast. Den är kompakt och har vattenklassning IPX7. Ljusstyrkan på 5 lumen ger bra synlighet i trafiken, med 270 graders ljusvinkel. Lampan har fem lägen, som ger mellan 4,5 och 15 timmars batteritid.

Lampan är enkel att ladda med den medföljande USB-kabeln. Det är bara att ansluta lampan till en vanlig USB-laddare, batteribank eller dator för att ladda den. Ett gängat lock av kompositmaterial täcker USB-porten och håller den ren och förseglad.

Liten och praktisk baklampa som ryms i de flesta fickor, med mycket bra optik för bästa möjliga ljuseffekt på ett relativt lågt lumental. Snabb och enkel på- och avmontering med gummiremslösning.

Specifikationer:
- Användningsområde: Pendling och stadscykling, turcykling
- Konstruktion och teknologier: Formgjuten plast
- Material: Slagfast plast
- Lumen: 5
- Ljuskälla: LED
- Ljusvinkel: 270°
- Laddning: Micro-USB-kabel medföljer
- Batteri: Litium-polymer
- Laddningstid: 2,5 timmar
- Lägen: 1, 2 och 3 blinkningar med upp till 15 timmars batteritid, pulserande med upp till 9 timmars batteritid, fast ljus med upp till 4,5 timmars batteritid
- Max. batteritid: 15 timmar
- Kapslingsklass: IPX7
- Vikt: 23 gram
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis service och 60 dagars nöjd kundgaranti