Femto Drive USB Front, framlampa till cykel, Svart

149:-

Femto Drive USB Front, framlampa till cykel, Svart

149:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Kompakt, superlätt och USB-laddningsbar framlampa. Suverän för pendlare och turcyklister som behöver en enkel, effektiv och prisvärd lampa för god synlighet. Vikt 24 gram.

Femto Drive USB Front är tillverkad av formgjuten plast. Den är kompakt och har vattenklassning IPX7. Upp till 15 lumen ljusstyrka ger bra varselljus och bra synlighet i trafiken, med 180-graders ljusvinkel. Lampan har fem lägen, som ger mellan 6 och 20 timmars batteritid.

Lampan kan användas i upp till 20 timmar på en laddning och är enkel att ladda med den medföljande USB-kabeln. Det är bara att ansluta lampan direkt till en vanlig USB-laddare, batteribank eller dator för att ladda den. En gängad lucka av kompositmaterial täcker USB-porten och håller den ren och förseglad.

Liten och praktisk lampa som ryms i de flesta fickor, med mycket bra optik för bästa möjliga ljuseffekt på ett relativt lågt lumental. Gummibandslösning för snabb och enkel på- och avmontering.

Specifikationer:
- Användningsområde: Pendling och stadscykling, turcykling
- Användare: Alla
- Ljuskälla: LED
- Ljusstyrka: Max. 15 lumen
- Ljusvinkel: 180 grader
- Lägen: Blink 1, blink 2 och blink 3 med upp till 20 timmars batteritid, pulserande med upp till 12 timmars batteritid, fast ljus med upp till 6 timmars batteritid
- Max. batteritid: 20 timmar
- Laddningstid: 2,5 timmar
- Vikt: 28 gram
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.