B9/800 GVA, vattentät BT-högtalare, Black

1 300:-

Ord.pris 1 979:-

Produktbeskrivning
Bärbar och uppladdningsbar Bluetooth 4.2-högtalare, vattentät och flytande. Avancerad teknologi och kanonljud, med inbyggd Google Assistant röststyrning.

KYGO B9/800 GVA är en smart och dynamisk högtalare med många funktioner. Med Google Assistant kan du använda rösten för att styra alla kompatibla enheter. Eftersom högtalaren både tål vatten OCH flyter kan den användas överallt – i parken, vid poolen, på sjön eller i skidbacken.

Dessutom har den inbyggd Chromecast, för trådlös överföring till Chromecast-mottagare (säljs separat). WiFi-stöd för 2.4 och 5 GHz.

Med Google Assistant kan man genom ett knapptryck få enheten att utföra handlingar, om den är kopplad till andra enheter. T.ex. kan man be den spela en viss musikgenre, rapportera trafiken, ringa en person i kontaktlistan, spela en spellista med mera. Den kan dessutom kommunicera med andra enheter, beroende på vilka enheter som är anslutna till WiFi-nätverket och deras kompatibilitet.

Sound App är tillgänglig, för uppdatering av programvara i högtalaren samt för att justera ljudbilden i förhållande till den miljö man befinner sig i.
Specifikationer:
- Kommunikation: Bluetooth 4.2
- Teknologier: Inbyggd Chromecast (flerrumskompatibel), inbyggd Google Assistant, 2.4/5 Ghz WiFi-stöd
- Batteri: Inbyggt, uppladdningsbart
- Speltid: 8 timmar i Bluetooth-läge
- Ljudteknologi: AAC
- Vattentäthet: IPX 7, vattentät och flytande

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.