XXL Reward | -25% på alla kläder & skor* Shoppa här

XXL Reward
-25%
XXL Reward
-25%

Moose Hunter 2.0 Gtx, jaktbyxa, Flerfärgad

4995:-

3746,25 Medlemspris

XXL Reward | -25% på alla kläder & skor*

Shoppa här
-25% på alla kläder & skor*
*Gäller vid köp över 299:- under perioden 29/9 - 2/10 för dig som är eller blir medlem i XXL Reward. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej ASICS.
Produktbeskrivningarrow down icon

Skalbyxor för aktiv skogsjakt, med ventilerande 100 % vind- och vattentätt GORE-TEX®-membran. Modern passform, rött Mossy Oak® Red-kamouflage och praktiska funktioner.

Moose Hunter 2.0 GTX-byxa är en vidareutveckling av Härkilas populära Moose Hunter. Denna skalbyxa är speciellt utformad för älgjakt och annan nordisk storviltjakt. Men den har också blivit populär bland jägare som ägnar sig åt andra former av aktiv jakt. En av innovationerna på byxorna är det nya röda Mossy Oak® Red kamouflaget, som är mycket lättare att upptäcka för jägare men helt osynlig för klövvilt.

Liksom jackan i samma sortiment är Moose Hunter 2.0 GTX-byxan tillverkad av ett borstat, mjukt och ljudskyddat trikåmaterial som har fått en smuts- och vattenavvisande DWR-behandling. Byxorna är utrustade med ett ventilerande och hållbart 100 % vind- och vattentätt GORE-TEX®-membran som tål stark vind och regn. Den har också förstärkningar av slitstarkt Cordura® vid anklarna och ett inre meshfoder som transporterar fukt bort från kroppen.

Liksom de andra delarna av Moose Hunter 2.0-serien har byxorna en kombination av Mossy Oak® Break-Up Country® och det nya Mossy Oak® Red-kamouflaget. Klövvilt är röd/grönfärgsblint, och det nya Mossy Oak® Red kamouflaget säkerställer bättre än tidigare versioner av blaze kamouflage att jägaren är kamouflerad för viltet, och samtidigt mycket synligare för andra jägare.

Byxorna har framfickor och lastfickor, alla med vattentäta dragkedjor och ventilationsdragkedjor bakom skyddande stormklaffar på baksidan av låren. I höger cargoficka finns en integrerad patronhållare.

Byxorna har ledade knän och reglageremmar vid vristerna och i knäskålarna. Detta ger bättre utrymme runt knäna och därmed god rörelsefrihet i jaktsituationer som kräver detta. Vid anklarna finns dessutom fastsydda krokar som kan fästas i stövlarna.

Specifikationer:
- Passform: Normal
- Ficka/fickor: Framfickor och lastfickor, alla med vattentäta dragkedjor. Höger lastficka har en integrerad patronhållare
- Vattentät: Vattenavvisande
- Material: DWR-behandlad borstad mjuk trikå
- Membran: GORE-TEX® Övriga detaljer:
- Vattenavvisande dragkedja
- Ventilation på baksidan av låren
- Formsydda knän
- Slitstarkt Cordura® tyg vid anklarna
- Justerband vid vristerna och i knäskålarna
- Back knee adjuster: Justerbar rem på benet skapar mer utrymme runt knäet

Specifikationerarrow down icon
  • Membran:  Gore-Tex
  • Antal lager:  1
  • Användare:  Herr
  • Vattenpelare:  20000 mm
  • Vattentätt/vattenavvisande:  Vattentät
  • Material:  Polyester
  • Ljudsvag:  Ja
  • Hängslen:  Nej
  • Dragkedja för ventilation:  Ja
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti