XXL logo
Logga in

Säsongsrensning! Upp till -50% på sommarens favoriter! Till kampanjen

Fario Elite WF #4, lina - thumbnail - image 1
Endast online
Fario Elite WF #4, lina - full image 1
Se liknande produkter
  • Fria byten och returer*
  • 100% nöjd kundgaranti
  • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

ProduktbeskrivningSpecifikationerRecensioner

GuidelineFario Elite WF #4, lina

899:-
  • Fria byten och returer*
  • 100% nöjd kundgaranti
  • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

Lagerstatus online:

Ej tillgänglig online

Click & Collect:

Inte tillgänglig för Click & Collect

Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Se om expressleverans är tillgängligt

Produktbeskrivning

Mångsidig fluglina med utmärkta kastegenskaper för alla typer av kast, längder och olika fiskeplatser. Linan hanterar torrflugor, nymfer och mindre streamers.

Fario Elite kombinerar det bästa av korta och långa klumpar och är själva allroundspelaren i Fario-serien. Taperingen liknar den förra versionen Fario och påminner mycket om Fario Tactical, men klumpen är längre och mäter 10,1 meter i #3 och #4, och 10,6 meter i #5–#7. Således placerar sig modellen mitt emellan Tactical och Distance.

Denna fluglina är en allroundlina i ordets rätta bemärkelse. Den fungerar bra för alla typer av kast, är mer långkastad och låter dig hålla mer lina i luften än Fario Tactical. I händerna på en bra kastare är delikata presentationer på 25 m möjliga. Fario Elite är lämplig för flugfiskare på alla färdighetsnivåer som söker den mest mångsidiga kombinationen av: Bra kastegenskaper för alla typer av kast, störst variation i kastlängder och störst mångsidighet med tanke på olika fiskeplatser. Linan hanterar torrflugor, nymfer och mindre streamers med elegans.

Fario Elites tapering har en relativt lång frontavsmalning på 5,5 meter, vilket ger en jämn och precis kraftöverföring från klumpen, genom spetsen och ut i själva tafsen. En viktig egenskap för fluglinor inriktade mot imitationsfiske med lätta och exakta nedläggningar. Själva linbukten och vikten ligger koncentrerad bakåt, så att du har mest möjliga massa och vikt koncentrerad närmast spöt – en avgörande faktor för att en fluglina skall vara bra för vattenkast.

Den 1,5 m långa baktaperingen följs av en 3 m lång actionlina, vilken ger god luftstabilitet för kast med rikligt överhäng och en stabil linbukt som håller ut kastet. Handlingslinan ger också en stark övergång mellan klumpen och skjutlinan, vilken är mycket utsatt under kastet. Levereras med ögla i båda ändar och ID-märkning i fronten.

Specifikationer:
– Klass: 4#
– Densitet: Flyter
– Klumplängd: 10,1 meter
– Klumpvikt: 10 gram
– Längd: 25 meter

Övriga detaljer:
– Färg: Grayish Green/Pale Orange

Specifikationer

  • TypFluglina
  • Klass#4
  • TypFlytande
  • Färdigmonterade öglorJa

Andra har även köpt

Liknande produkter

Recensioner

Den här produkten har inga recensioner. Du kan recensera köpta varor under fliken "Betygsätt och recensera" på Mina sidor.