HERO8 Black, actionkamera, BLACK

3 990:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Häftig actionkamera med optimal, skaktålig bildstabilitet och integrerat stativ. 4K-video, 8 x slow motion, 12 MP foto. Kan kombineras med en mängd extrautrustning.

HERO8 Black är den mest mångsidiga, skaktåliga HERO-kameran hittills. Den eleganta designen gör att kameran passar perfekt i fickan, och tack vare ett inbyggt, hopfällbart stativ tar det bara några sekunder att byta fäste/tillbehör.

Genom att köpa till en mediamodul får du också fantastiska möjligheter att använda mer ljus, professionellt ljud och till och med en extra skärm. Kameran har dessutom HyperSmooth 2.0-stabilisering med suverän Slow Motion.

Höjdpunkter:
- Video i 4K 60 b/s, 2,7K 120 b/s, 1440p 120 b/s, 1080p 240 b/s och videoloop eller 8 x slowmotion
- Foto i 12 MP/singelbilder/nattfoto/LiveBurst/30 b/s serietagning/RAW
- TimeWarp-video/intervallvideo/fotografering med intervall/nattvideo med intervall/nattfotografering med tidsfördröjning


Funktioner:

SMIDIG DESIGN
Det nya formatet passar bättre i fickan, och det hopfällbara monteringssystemet på undersidan gör att du snabbt kan byta fäste. Det är också enklare att byta batterier med den nya sidoluckan, och linsen är nu dubbelt så stöttålig.

HERO8 BLACK-MODULER
Vloggare, professionella filmskapare och blivande kreatörer kan göra mer än de tidigare kunnat drömma om, tack vare tillbehör som LED-belysning, mikrofoner, LCD-skärm med mera. Genom att köpa till mediamodulen får du fler fotomöjligheter.

HYPERSMOOTH 2.0
Ännu högre stabilitet. HERO8 Black har nu tre stabiliseringsnivåer – På, Hög och Boost – så att du kan välja den som passar bäst för din aktivitet. Få ett så brett synfält som möjligt eller välj det högsta läget för att få den mest stabila videoinspelningen någonsin med en HERO-kamera. Dessutom fungerar HyperSmooth med alla upplösningar och bildfrekvenser, och har funktioner för horisontutjämning i appen.

TIMEWARP 2.0
Spela in superstabiliserade intervallvideor medan du förflyttar dig under en tagning. Nu justerar även TimeWarp automatiskt hastigheten dynamiskt baserat på rörelse, motivigenkänning och ljusförhållanden. Du kan också sakta ned effekten i realtid – för att framhäva de mest spännande ögonblicken – och sedan trycka på skärmen för att starta TimeWarp igen.

LIVEBURST
Spela in 1,5 sekund före och efter bilden, så att du kan välja den bästa enskilda bildrutan och få det perfekta fotot – eller en superhäftig video som du kan dela.

SUPERPHOTO OCH HDR
Ta snygga bilder på 12 MP med förbättrad HDR – både i rörelse och med stativ – som ger reducerad oskärpa och levande detaljer även vid mörka förhållanden.

NATTVIDEO MED INTERVALL
Ta fantastiska intervallvideor på natten i 4K med 2,7K 4:3, 1440p eller 1080p – med all redigering i kameran.

DIGITALA OBJEKTIV
Att komponera bilder är nu lika enkelt som att välja ett nytt, digitalt objektiv. Du kan växla mellan smalt, linjärt, vidvinkel och SuperView.

STREAMING I 1080P
Dela när det händer. Streama i 1080p i sociala medier, få HyperSmooth-stabilisering när du sänder via GoPro-appen och spara material på SD-kortet så att du kan kolla in det senare.

RÖSTSTYRNING
Styr kameran med rösten med 14 olika röstkommandon som ”GoPro, spela in” eller ”GoPro, ta foto”. Till och med när kameran är avstängd kan du säga ”GoPro, sätt på”. HERO8 Black förstår engelska (amerikansk, brittisk, australisk och indisk), kinesiska (mandarin), franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska (brasiliansk), ryska, spanska (europeisk och amerikansk) och svenska.

AVANCERAD REDUCERING AV VINDBRUS
Få klarare och tydligare ljudkvalitet, tack vare ny placering av mikrofonen fram, och förbättrade algoritmer som aktivt filtrerar bort vindbrus.

RAW-FORMAT I ALLA FOTOLÄGEN
RAW-läget ger dig maximal flexibilitet och är nu kompatibelt med intervall- och seriefotografering.

FÖRINSTÄLLNINGAR
HERO8 Black har fyra rekommenderade förinställda lägen för inspelning: Standard, Activity, Cinematic och Slow motion. Du kan också skapa egna, anpassade förinställningar för snabb åtkomst till dina favoritinställningar.

SKÄRMGENVÄGAR
Anpassa skärmen och lägg till genvägar till de funktioner du använder ofta.

INTUITIV PEKSKÄRM
Om du har en smartphone har du inga problem att hantera HERO8 Black. Den har tre huvudlägen och användarvänliga inställningar som gör det enkelt att navigera.

TOUCH ZOOM
Kom närmare händelserna. Komponera bilder och videor med perfekt resultat, bara genom att vidröra skärmen.

PORTRÄTTORIENTERING
Ta bilder och filma i porträttorientering, perfekt för Snapchat och Instagram Stories.

FOTOTIMER
Kasta dig in. En fototimer gör det enkelt att ta en GoPro-selfie eller en gruppbild där hela gänget är med.

KORTA KLIPP
Filma videoklipp på 15 eller 30 sekunder – perfekt att dela.

ROBUST OCH VATTENTÄT
Dela upplevelser som du inte kan fånga med mobilkameran. HERO8 Black är robust, vattentät utan hölje ned till 10 m och redo för äventyr.

VIDEO I PROFESSIONELL KVALITET MED 4K 60 + 1 080P 240 B/S
Otrolig videoupplösning, imponerande bildfrekvens och ”super-slow-mo”. kombinerat med HyperSmooth-stabilisering. Allt detta gör HERO8 Black till GoPros bästa kamera hittills.

8 X SLOWMOTION
Tack vare videoupptagning med mycket hög bildfrekvens på 1080p 240 b/s och HyperSmooth 2.0 kan du återuppleva fantastiska ögonblick i detalj med upp till 8 x slow motion.

BITFREKVENS PÅ 100 MBIT/S
Fota i studiokvalitet med bithastighet på upp till 100 Mbps. Resultatet är imponerande.

HEVC-VIDEOFORMAT
Spara plats på SD-kortet. Med HEVC (High Efficiency Video Coding) kan du reducera filstorleken, utan att det går ut över bildernas kvalitet.

GPS OCH RÖRELSESENSORER
Den inbyggda GPS:en registrerar din position, höjd och hastighet. Om du vill dela dina episka upplevelser kan du lägga till GPS-stickers i dina filmer via GoPro-appen.

IGENKÄNNING AV ANSIKTEN, LEENDEN, BLINKNINGAR OCH MOTIV
HERO8 registrerar till exempel om du har ansiktet vänt mot kameran, ler eller blinkar. GoPro-appen är baserad på dessa detaljer och väljer de bästa bilderna för att skapa snygga filmklipp.

GOPRO-APPEN
Via appen kan du fjärrstyra kameran, starta och stoppa inspelningar samt överföra bilder. Dessutom kan du redigera enskilda eller flera klipp och dela dem – direkt från telefonen.

AUTOMATISK SÄKERHETSKOPIERING TILL MOLNET MED GOPRO PLUS
Laddar automatiskt upp bilder och filmer från HERO8 Black till molnet. Med GoPro Plus kan du till och med överföra bilder från din mobiltelefon – väldigt praktiskt när du är på språng.

REDO FÖR SNABBLADDNING
Strömadaptern Supercharger är ett tillbehör som laddar batteriet upp till 38 % snabbare.

KOMPATIBEL MED GOPRO-FÄSTEN OCH -TILLBEHÖR
Bär den. Fäst den. Älska den. Du kan använda över 45 kompatibla fästen och tillbehör, bland annat ett brett utbud av moduler, till att anpassa HERO8 Black.

Specifikationer:
- Smidig design
- HERO8 Black-moduler
- HyperSmooth 2.0
- TimeWarp 2.0
- LiveBurst
- SuperPhoto och HDR
- Nattvideo med intervall
- Digitala objektiv
- Streaming i 1 080 p
- Röststyrning med 14 kommandon på 11 språk och 6 språkvarianter
- 3 mikrofoner med avancerad reducering av vindbrus
- Stereoljud + RAW-ljud
- RAW i alla fotolägen
- Förinställningar
- Skärmgenvägar
- 2-tums pekskärm med pekzoom
- Stående orientering
- Fototimer
- Korta klipp
- HiLight-tagg
- Automatiskt svagt ljus
- Automatisk bildrotation
- Robust och vattentät ned till 10 m
- Video i proffskvalitet med 4K 60 + 1 080 p 240 b/s
- 8x slowmotion
- Protune för foto-, video- och TimeWarp-lägen
- Bitfrekvens på 100 Mbit/s
- H.264 (AVC) + H.265 (HEVC) MP4-videoformat
- GPS + rörelsesensorer
- Igenkänning av ansikten, leenden, blinkningar och motiv
- Teknik för Wi-Fi och Bluetooth
- GoPro-appen
- Automatisk säkerhetskopiering till molnet med GoPro PLUS
- Löstagbart uppladdningsbart batteri på 1220 mAh
- Redo för snabbladdning
- Kompatibel med GoPro-fästen och -tillbehör

Innehåll:
- 1 HERO8 Black-kamera
- 1 uppladdningsbart batteri
- 1 böjt häftfäste
- 1 monteringsspänne + 1 tumskruv
- 1 USB C-kabel

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis service och 60 dagars nöjd kundgaranti