XXL logo
Logga in

Säsongsrensning! Upp till -50% på sommarens favoriter! Till kampanjen

Gogglesoc Black 22/23, överdrag till alpinglasögon - thumbnail - image 1
Endast i butik
Outlet
Gogglesoc Black 22/23, överdrag till alpinglasögon - full image 1
Se liknande produkter
  • Fria byten och returer*
  • 100% nöjd kundgaranti
  • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

ProduktbeskrivningGuiderRecensioner

Gogglesoc
Gogglesoc Black 22/23, överdrag till alpinglasögon

159:-
  • Fria byten och returer*
  • 100% nöjd kundgaranti
  • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

Lagerstatus online:

Ej tillgänglig online

Click & Collect:

Få på lager

Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Se om expressleverans är tillgängligt

Produktbeskrivning

Genialiskt överdrag för alpinglasögon, vilket förhindrar repor och skyddar glasögonen när du inte använder dem, med fördel när du har dem på hjälmen. Miljövänligt material.

GoggleSoc är ett otroligt praktiskt och smart skyddsöverdrag, som är tillverkat av 88 % återvunna mikrofiber från plastflaskor (rPET). En plastflaska förvandlas till så många som tre GoggleSocs. Förpackningen är också miljövänlig, då den är tillverkad av återvunnen kartong/papper.

Detta genialiska tillbehör är för alla skidåkare som är angelägna om att ta hand om sina alpinglasögon när man är på after ski, värmer sig inomhus eller sitter på bussen till och från backarna. Man undviker också att glasögonen täcks med snö/vatten om man inte använder dem. Dessutom är GoggleSoc perfekt för att torka och putsa glasögonen.

GoggleSoc är mycket lätt att använda, man drar helt enkelt bara överdraget över glasögonens lins, vilken då skyddas mot repor eller skador. GoggleSoc täcker inte hela glasögonens yta, så att skumgummit får en mer naturlig ventilation, och man kan även enkelt ta på och av överdraget medan glasögonen sitter på hjälmen eller huvudet.

Överdraget är lätt att ta med sig och tar väldigt liten plats i fickan. Om dina glasögon är våta, kommer GoggleSoc att säkerställa bättre ventilation och en snabbare torktid än om du lägger glasögonen i sin förvaringspåse. Om du använder imskyddsmedel på dina glasögon, kan du fortfarande använda GoggleSoc utan problem.

GoggleSoc är ett ungt och spännande varumärke från Whistler BC, Kanada, som grundades år 2016. Varumärket grundades bland bergen, av skidåkare, för skidåkare. GoggleSoc är stolt partner till det norska skidförbundet – NOR Freeski.

Specifikationer:
- Användning: Skidor och snowboards, snöskoter, motocross
- Användare: Alla
- Material: 88% rPET återvunnen mikrofiber

Andra har även köpt

Liknande produkter

Recensioner

Den här produkten har inga recensioner. Du kan recensera köpta varor under fliken "Betygsätt och recensera" på Mina sidor.