HYB Square Trekking 2,8 20, elcykel hybrid, unisex, Svart

27 990:-

HYB Square Trekking 2,8 20, elcykel hybrid, unisex, Svart

27 990:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Stilren, allsidig elcykel för motions- och fritidscykling. 28” hjul, dämpgaffel, 10 Shimano-växlar, hydrauliska skivbromsar. Kraftig Bosch-motor på 65 Nm. Vikt 24,1 kg.

Ghost Trekking 2,8 är en topputrustad elcykel med ett av marknadens bästa motorsystem, Bosch Performance, och 500 Wh batteri. Levereras med integrerad lampa, som får ström från cykelns huvudbatteri, samt påmonterade solida och anpassade skärmar, pakethållare och stöd.

Höjdpunkter:
- 10 Shimano Deore-växlar
- Bosch Performance-motor på 75 Nm med 500 Wh batteri
- Tektro hydrauliska skivbromsar
- SR Suntour 63 mm dämpgaffel
- Levereras med nödvändig utrustning


Bosch är en världsledande tillverkare av elcykelmotorer, och Bosch Performance, som sitter på den här modellen, är deras starkaste och bästa motor. En mittmonterad motor är en självklarhet på elcyklar i den här prisklassen, vilket ger bättre balans i cykeln och jämnare kraftfördelning i sensorerna som fördelar kraften. Med 65 Nm vridmoment är den tillräckligt stark för att klara tunga och branta backar.

Komforten har högsta prioritet på den här modellen, med dämpgaffel, mjuk sadel, bra handtag och däck med stor volym. Däcken passar utmärkt för cykling på asfalts- och grusvägar, och hela cykeln är konstruerad för att vara bekväm även på längre turer.

Trekking 2,8 levereras komplett med all utrustning du behöver, som integrerat lampsystem, bra skärmar och solid pakethållare som kan bära upp till 25 kg vikt. Här finns det plats för packning, så oavsett om du ska pendla till jobbet, göra små ärenden eller ge dig ut på flerdagarsturer får du med dig det du behöver. Det är bara hjälm och lås som fattas innan du kan ge dig ut på din första cykeltur.

Bosch Performance-motorerna har vunnit flest tester av alla de bästa motorsystemen, och är kända för hög kvalitet, god användarupplevelse och bra batteripaket.

– «If you're just after an easy ride, then it's hard to beat the Bosch system, which in Turbo mode offers a magic-carpet-like experience where you barely need to put in any effort at all. You can still use the lower modes for a more involving ride.”
(Ebiketips.bike.cc 2017)

Specifikationer:

HUVUDKOMPONENTER
- Ram: Hybride SQUARE Trekking AL
- Gaffel: SR Suntour NEX E25 63 mm
- Hjul: Rodi Blackrock 622x21
- Bromsar: Tektro HD-T285 2/2 Piston 180 mm Disc
- Däck: Continental Contact Plus 42-622
- Vikt: Ca 24,1 kg

DRIVNING
- Bakväxel: Shimano Deore RD-M6000 Shadow Plus 10-S
- Växel: Shimano Deore SL-M6000
- Kassett: Shimano CS-HG500-10 11-42
- Vevparti och vevlager: Samox EC-33-F5-BNI 38T
- Antal växlar: 10

COCKPIT
- Sadel: Justek 3050 HRN
- Sadelstolpe: GHOST SP-DC1 31,6 mm
- Styre: GHOST SQUARE 680 mm Rise 25 mm Dia. 31,8 mm
- Styrstång: GHOST SQUARE Dia. 31,8 mm

MOTOR OCH BATTERI
- Motortyp: Bosch Performance
- Motorns placering: Mittmonterad
- Motoreffekt, watt: 250 W
- Max. vridmoment: 65 Nm
- Motorsensor(er): Ja
- Walk assist: Ja
- Räckvidd, tillverkarens uppgift: 75 km
- Räckvidd (förväntad): 40–60 km
- Kontrollenhet: Bosch Intuvia
- Batterityp: Bosch Power Pack 500 Wh

Storleksrekommendationer:
- S, 47 cm, 155–170 cm
- M, 52 cm, 165–180 cm
- L, 57 cm, 175–195 cm
- XL, 62 cm, 185–200 cm
Specifikationerarrow down icon
  • Bromssystem: Hydrauliska Skivbromsar 
  • Hjulstorlek: 28 
  • Rammaterial: Aluminum 
  • Gaffel: Dämpargaffel, låsbar 
  • Användare: Vuxen 
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.