G-Radikal GTX, vandringskänga, Orange

3 359:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Avancerad vandringskänga med bra dämpning och separat snörning på framfot och skaft. Vattentätt Gore-Tex-membran som andas. Kraftig Vibram-yttersula.

Garmont G-Radikal GTX är en avancerad vandringskänga för dig som går mycket i krävande fjällterräng. Double Damper-teknologi ger du suverän stötdämpning även på långa turer med tung packning.

Vandringskängan har G-Wrap-teknologi med separat snörning på framfot och skaft, vilket möjliggör individuell anpassning och enkel justering av kängans passform, så att den sitter perfekt på foten hela dagen.

G-Radikal har ErGo-läst som formar sig fint efter foten, särskilt runt häl och fotvalv. Detta säkerställer en anatomisk passform som ger bästa möjliga komfort, stöd och stabilitet.


Vandringskängan har ett vattentätt Gore-Tex®-membran, som tål växlande väderförhållanden året runt. Membranet har mycket bra andningsegenskaper, oavsett aktivitetsnivå.

Den grovmönstrade Vibram® Mont-yttersulan är anpassad för tuff användning i fjällterräng och ger ett suveränt grepp, även vid låga temperaturer.

Specifikationer:
- Vikt: 745 g (stl. 42)
- Ovandel: Lenzi Putek
- Membran: Gore-Tex® Performance Comfort
- Innersula: EVA
- Yttersula: Vibram® Mont
- Dämpning: Double Damper-teknologi
Specifikationerarrow down icon
  • Användare: Herr 
  • Vattentät: Ja  Ja 
  • Användningsområde: Fjäll 
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.