Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Fri frakt, byte och retur *
Garmin

VivoMove HR S/M, smartwatch

1 990:-
FÄRG: White/Rose Gold
STORLEK:
STD
retur & bytesrätt*
Levereras inom 1-4 dagar
LAGERSTATUS I VÅRA VARUHUS

Välj storlek ovan för att se lagerstatus i varuhus.

PRODUKTDETALJER

Smartwatch med analogt utseende och pekskärm. Inbyggd pulsmätare, hälsoövervakning, stegräknare och aktivitetsmätare. Telefonintegration. Vikt 40,8 gram.

Vivomove ger dig det bästa av två världar, med analog klocka och diskret pekskärm. Skärmen visas bara när du vrider handleden snabbt för att titta på klockan, och visarna döljs tillfälligt när du använder pekskärmen. När du är klar visar de rätt klockslag igen.

Funktion och design är ledorden, och förutom att räkna steg och övervaka sömn använder Vivomove HR din puls för att ge information om kaloriförbränning och räkna ut intensiteten i dina träningsaktiviteter.

Vivomove HR mäter din stressnivå dygnet runt, så att du ser hur lugn eller stressig din dag är. Om stressnivån ökar under dagen vet du att det är dags för en paus för att slippa huvudvärk och andra fysiska symptom. Använd avslappningstidtagaren för att sänka stressnivån med hjälp av andningsövningar.

Vivomove HR har ett verktyg för konditionsövervakning, som ger dig bättre översikt över din konditionsnivå. Tack vare pulsmätning vid handleden kan du se en beräkning av maximal syreupptagning. Klockan kan dessutom räkna ut din konditionsålder, som du kan sänka genom att träna hårt och regelbundet under en längre tid.

Du missar aldrig några meddelanden, tack vare smartaviseringar som visas på den digitala skärmen. Konditions- och hälsodata laddas automatiskt upp i den kostnadsfria onlinegemenskapen Garmin Connect™. Du kan till och med styra musik från klockan.

Du behöver inte starta och stoppa tidtagaren varje gång du påbörjar eller avslutar en gångaktivitet. Vivomore HR startar automatiskt din gångaktivitet och du kan senare granska dina dagliga aktiviteter på Garmin Connect.

Synkronisering av dina aktiviteter till Garmin Connect kan användas till mer än att bara lagra information. Här kan aktiva personer komma i kontakt med varandra och tävla genom att delta i utmaningar, uppmuntra varandra till att lyckas och till och med dela framgångar via sociala medier. Garmin Connect är gratis och tillgänglig via internet eller på din smartphone via Garmin Connect™-mobilappen.

Specifikationer:
- Storlek: 43 mm, S/M
- Vikt: 40,8 gram
- Vattentät: 5 ATM
- Skärm: Pekskärm
- Upplösning: 64 x 128
- Skärmtyp: OLED
- Batteritid: Upp till 5 dagar i smartwatchläge, upp till 2 veckor i klockläge
- Minne: 7 aktiviteter med tidtagning, 14 dagar med aktivitetsmätningsdata
- Armbandets bredd: 20 mm

Visa mer
Toppen på sidan