Cyber Monday - Upp till 55% rabatt  Shoppa här

GPSMAP 66sr, GPS, STD

4999

Produktbeskrivningarrow down icon

Garmin GPSMAP 66r visar dig vägen – så att du tar dig fram i krävande terräng och miljöer. Antingen du vandrar, klättrar, terrängcyklar eller något annat, kan du utforska mer med hjälp av Garmin 66sr, med en 3-tums färgskärm, förladdad karta och optimal precision.

Höjdpunkter:
– Bredare GNSS-stöd
– ABC-givare
– Birdseye satellitbilder
– Förprogrammerad TopoActive Europe-karta
– Geocaching

För optimal precision i mer krävande terräng och tät skog har GPSMAP 66r utvecklats med flerbandsteknologi och bredare stöd för GNSS (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS och IRNSS). Navigera oavsett höjd över havet med ABC-givare, inklusive mätare för höjddata och barometer för väderövervakning och treaxlig elektronisk kompass.

Skärmen är stor och klarar solljus bra och menyn är lättnavigerad. Med Birdseye satellitbilder kan du ladda ned högupplösta och fotorealistiska kartor till enheten utan årsprenumeration. Du kan lätt hitta stigar, välja positioner, hitta parkeringsplatser, lägga in ruttpunkter m.m. Den förprogrammerade TopoActive Europa-kartan ger dig en detaljerad översikt över farbara gator och stigar, vattenvägar, naturpunkter, kulturlandskap, byggnader m.m.
För att hålla dig uppdaterad om förhållandena i omgivningen kan du parkoppla enheten med en smartphone, och i den få en översikt över information om vädervarningar och väderradar i realtid.

Du kan även få automatiska snabba buffertuppdateringar från Geocaching Live, inklusive beskrivningar, loggar och tips. När enheten är ansluten till WiFi® eller till Garmin Connect™-appen, laddas alla sökningar upp till din profil på Geocaching.com.
När du ansluten till kompatibla enheter kan du planera, gå igenom och synkronisera ruttpunkter, rutter och spår med Garmin Explore™ app och webbplats. Du kan till och med gå igenom aktiviteter du genomfört medan du fortfarande är ute på fältet.

Ett inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri ger upp till 36 timmars batteritid i GPS-läge och tre veckor i expeditionsläge. GPSMAP 66r är tillverkad enligt militär standard (MIL-STD-810G) för beständighet mot temperatur, stötar och vatten, och är till och med kompatibel med glasögon för mörkerseende.

En inbyggd LED-ficklampa kan användas för att kalla på hjälp.

Specifikationer:
– Fysiska mått: 6,2 x 16,3 x 3,5 cm
- Skärmstorlek: 3,8 x 6,3 cm, 7,6 cm diagonalt (3 tum)
- Skärmupplösning: 240 x 400 pixlar
- Skärmtyp: Transreflektiv TFT
– Vikt: 230 g med batteri
- Batteri: Uppladdningsbart litiumjonbatteri
- Batteritid: 36 timmar, eller 450 timmar i expeditionsläge
- Vattentät: IPX7 (stänk- och regnsäker)
- Minne: 16 GB
– Karta: Ja, TopoActive Europe (fler kan läggas till)
– Ruttplanering: Ja
– Lagring av ruttpunkter/positioner: 10 000
– Lagring av spår: 250
– GPS, GLONASS, Galileo, QZss: Ja
- Kompass: Ja
- Smarta aviseringar: Ja
– Navigering A-B: Ja
– Jakt- och fiskekalender: Ja
– Kompatibel med Garmin Explore-app: Ja
- Barometrisk höjdmätare: Ja

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti