XXL logo
Logga in
  • Friapå ordrar över 399:-*
  • Friabyten & returer*
  • 365dagars öppet köp
GPS Map 66s, handhållen multisatellitenhet - thumbnail - image 1GPS Map 66s, handhållen multisatellitenhet - thumbnail - image 2GPS Map 66s, handhållen multisatellitenhet - thumbnail - image 3
Endast i butik
-20%
GPS Map 66s, handhållen multisatellitenhet - full image 1
GPS Map 66s, handhållen multisatellitenhet - full image 2
GPS Map 66s, handhållen multisatellitenhet - full image 3
Se liknande produkter
  • Fria byten och returer*
  • 100% nöjd kundgaranti
  • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

ProduktbeskrivningSpecifikationerGuiderRecensioner

GarminGPS Map 66s, handhållen multisatellitenhet

2000:-

2500:-
GPS Map 66s, handhållen multisatellitenhet är inte tillgänglig online för tillfället. Produkten finns tillgänglig i butik, vi rekommenderar dig att kolla lagerstatus i våra varuhus.
GPS Map 66s, handhållen multisatellitenhet är inte tillgänglig online för tillfället. Produkten finns tillgänglig i butik, vi rekommenderar dig att kolla lagerstatus i våra varuhus.

Lagerrensning!

Se hela kampanjen här

Lagerstatus online:

Ej tillgänglig online

Click & Collect:

På lager

Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Produktbeskrivning

Med den robusta, handhållna enheten GPS Map 66s kan du utforska mer. Lättläst 3-tums färgskärm och en vikt på endast 230 gram gör den enkel att ta med sig på alla typer av expeditioner.

Höjdpunkter:
- Stor 3-tums färgskärm som är tydlig och lättläst, även i starkt solljus.
- Kompatibel med Garmin Exploreappen eller -webbplatsen för att administrera spår, rutter och waypoints och se statistik från turen.
- Stöd för flera globala satellitsystem (GPS, GLONASS, GALILEO). Enheten har dessutom 3-axlig kompass och barometrisk höjdmätare.
- Utvidgad trådlös anslutning med stöd för Active Weather för uppdaterade väderprognoser, animerad väderradar samt Geocoaching Live för mobil synkronisering och uppdateringar.
- Upp till 16 timmars batteritid i GPS-läge och en vecka i expeditionsläge.
- LED-ficklampsfunktion.

Produkterna i GPSMAP 66-serien är perfekta följeslagare på turen. Oavsett om du vandrar i skogen eller på fjället, cyklar i terrängen, klättrar, geocachar, paddlar kajak eller arbetar utomhus kan du utforska mer med den här robusta och användarvänliga handhållna enheten med 3-tums färgskärm.

Positioner fastställs mer exakt med hjälp av Quad-Helix-antennens precision för flera satelliter samt trådlös anslutning för Active Weather, direkta nedladdningar och Garmin Explore-kompatibilitet.

GPSMAP 66-serien har stöd för flera satelliter och dessutom höjdmätare, barometer och kompass, för att hjälpa dig på turen. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för exakt övervakning av stigning och sänkning. Barometern visar utvecklingen i lufttryck på kort sikt och kan användas till att förutsäga väderförändringar. Den elektroniska kompassen med tre axlar hjälper dig att hålla kursen oavsett om du rör på dig eller inte.

Skaffa dig bättre överblick över din position med fotorealistiska visningar av rutten i hög upplösning, som du får genom att ladda ned BirdsEye-satellitbilder direkt till enheten utan årsabonnemang. Du får en verklig bild av omgivningarna, så att du kan hitta stigar, startpunkter för stigar och öppna ytor där du kan slå läger. Du kan också hitta parker och parkeringsplatser för geocaching, och till och med skapa waypoints baserat på landmärken. (Kräven karta som säljs separat)

Du får alltid tillgång till väderprognoser när du ansluter enheten i GPSMAP 66-serien via Bluetooth® till en kompatibel smartphone. Ta emot Active Weather-uppdateringar med väderprognoser i realtid och se temperatur, vind, nederbörd och molnighet. Du får också en väderradar i realtid, så att du ser oväder som är på väg.

GPSMAP 66s gör det enkelt och roligt att geocacha. Ställ in att enheten automatiskt ska uppdateras med det senaste från Geocaching Live, inklusive beskrivningar, loggar och tips. Med Wi-Fi®-anslutning eller via Garmin Connect™ på kompatibel smartphone slipper du ange koordinater manuellt eller skriva ut cache-information på papper. Varje fynd laddas automatiskt upp till din profil på Geocaching.com.

Även om du är nedkopplad eller inte har någon mobiltäckning parkopplas GPSMAP 66-serien med Garmin Explore-appen, så att du kan planera och skriva omdömen eller synkronisera data, inklusive waypoints, rutter och spår. Dessutom kan du skriva omdömen om aktiviteter du har genomfört medan du fortfarande är ute på fältet, även om du är frånkopplad. När du är hemma igen kan du planera framtida turer och gå igenom tidigare aktiviteter på Garmin Explore.

Var förberedd på de mest extrema äventyren. GPSMAp 66s ger upp till 16 timmars batteritid i GPS-läge och en vecka i expeditionsläge (med bara två AA-batterier), så att du inte behöver ladda så ofta.

Enheten är tillverkad enligt militär standard för beständighet mot temperatur, stötar och vatten (MIL-STD-810G) och är till och med kompatibel med glasögon för mörkerseende.

Specifikationer:

ALLMÄNT
- Skärmtyp: Transflektiv färgskärm, TFT
- Skärmstorlek: 3,8 x 6,3 cm, 7,6 cm diagonalt (3 tum)
- Skärmupplösning: 240 x 400 pixlar
- Vikt: 230 gram med batterier
- Batterityp: 2 AA-batterier (säljs separat) eller laddningsbart NiMH-paket (extrautrustning), NiMH eller litium rekommenderas
- Batteritid: Upp till 16 timmar i GPS-läge, 1 vecka i expeditionsläge
- Vattentät: IPX7
- Gränssnitt: USB
- Inbyggt minne: 16 GB
- Waypoint-punkter/favoriter/platser: 10 000
- Rutter: 250
- Spårlogg: 20 000 punkter, 250 lagrade spår

SENSORER
- GPS: Ja
- GLONASS: Ja
- Galileo: Ja
- Kompass: Ja

KLOCKFUNKTIONER
- Tid/datum: Ja
- GPS-tidssynkronisering: Ja
- Automatisk omställning till sommartid: Ja
- Larm: Ja
- Tidtagning: Ja
- Stoppur: Ja
- Tid för soluppgång/solnedgång: Ja

MINNESFUNKTIONER
- Minne/historik: 16 GB/10 000 waypoints, 250 spår
- Anslutning: Ja
- Smarta aviseringar: Ja
- Skicka svar eller avvisa samtal med sms:
- Kalender: Ja
- Väderprognos: Ja

BATTERI OCH ANSLUTNING
- Batterityp: 2 AA-batterier (säljs separat) eller laddningsbart NiMH-paket (extrautrustning), NiMH eller litium rekommenderas
- Batteritid: Upp till 16 timmar eller 170 timmar i expeditionsläge
- Anslutning: USB

TEKNISKT
- Mått (L x B x H): 6,2 x 16,3 x 3,5 cm
- Vikt: 230 gram (med batterier, som säljs separat)

I FÖRPACKNINGEN INGÅR:
- USB-kabel, BirdsEye-satellitbilder, karbinhake, dokument

Specifikationer

  • TypGPS

Andra har även köpt

Liknande produkter

Recensioner

Den här produkten har inga recensioner. Du kan recensera köpta varor under fliken "Betygsätt och recensera" på Mina sidor.