XXL logo
Logga in

XXL ger dig mer julklappar för pengarna! 🎄 Till kampanjen

BildBildBildBildBildBildBildBildBild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
 • Fri frakt på ordrar över 399:-*
 • Fri retur & bytesrätt
 • 365 dagars öppet köp
 • 365Prismatch

Utforska

ProduktbeskrivningSpecifikationerRecensioner

GarminForerunner 745 GPS EU/PAC, avancerad multisportklocka, unisex

 • Användare: Unisex
 • Pulsmätare: Ja
 • Batteritid: 7 days
5/5

3799:-

Svart-Forerunner 745 GPS EU/PAC, avancerad multisportklocka, unisex

Svart

Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Se om expressleverans är tillgängligt

Alltid gratis leverans till våra varuhus

Andra har även köpt

  Produktbeskrivning

  Löpar- och triathlonklocka med GPS. Detaljerad träningsstatistik och förslag på träningspass på enheten. Smarta funktioner, som musik, kontaktlös betalning m.m.

  Med Forerunner® 745 presterar du bättre och har fullständig kontroll på prestationer, hälsa och framsteg. Perfekt för dig som tränar mycket och gärna deltar i tävlingar. Klockan är vattentät ner till 50 meter och fungerar utmärkt för simning.

  Höjdpunkter:
  - Garmin Pay
  - Barometer/höjdmätare
  - Pulsövervakare, gen3
  - Fullständigt stöd för triathlon och multisport
  - Kompakt och lätt
  - Tränings- och återhämtningsguider
  - Musikmöjligheter


  Här får du en kompakt multisportklocka med bra batteritid och massor av viktiga funktioner. Designad av idrottare, för idrottare.

  MIP-skärmen är lättläst i alla omgivningsljus. Med exakt information från GPS, Glonass och Galileo vet du exakt var du har varit och hur snabb du har varit.

  Garmin Pay gör ditt liv enklare när du är i farten, och gör betalningen snabb och enkel. Du slipper att ta med andra betalningsmedel eftersom Garmin Pay nu kan användas på de flesta ställen.

  Med Wifi, ANT+ och BLE har du mycket bra anslutningsmöjligheter med Forerunner 745.

  MOTIVATION OCH RESULTAT
  Bekvämt armband och mindre format gör att Forerunner 745 är den perfekta klockan för träning och vardagsbruk. Dessutom mäter den din aktivitet och registrerar steg, kaloriförbrukning och sömn.

  SNABBARE ÅTERHÄMTNING
  Klockan tar inte bara hänsyn till den återhämtning som krävs utifrån aktivitets-/träningsbelastningen, utan även vad du gör efter passet. Forerunner 745 mäter all aktivitet dygnet runt. Efter en god natts sömn kan du kanske se din återhämtningstid bli kortare, men efter ett hårt pass, en stressig dag och för lite sömn kan det hända att återhämtningstiden blir längre.

  LÖPNING, CYKLING, SIMNING, TRIATHLON
  745 har inbyggda aktivitetsprofiler för löpning (inom-/utomhus), cykling (inom-/utomhus), simning (bassäng/öppet vatten), längdåkning, paddling, terränglöpning, vandring och styrketräning. Den automatiska multisportfunktionen gör att du kan byta aktivitet på klockan genom att trycka på en knapp. Det är väldigt praktiskt om du kombinerar två olika träningsformer i ett och samma pass eller tränar duathlon/triathlon. Klockan är kompatibel med avancerade träningspass för löpning, cykling och simning i bassäng. Skapa egna träningspass eller ladda ner gratis från GarminConnect.

  PULSMÄTNING DIREKT VID HANDLEDEN
  745 har Garmin Gen3-pulsmätningsteknologi och mäter därmed pulsen vid handleden. Du behöver inget pulsbälte för att se viktig information. Pulszon och antal hjärtslag per minut visas i realtid på en färgglad skärm.

  MER INFORMATION MED PULSBÄLTE
  Vid träning och återhämtning är det ofta viktigt med mer detaljerad information. Forerunner® 745, i kombination med pulsbälte, ger dig följande tilläggsinformation:

  - Tid med markkontakt, steglängd, kvot vertikal rörelse/steglängd med mera
  - Konditionsberäkning, mjölksyratröskel, förutsägning av tävlingstider och återhämtningsrådgivare
  - Undervattenspuls för simning

  AVANCERADE TRÄNINGSDATA
  Löpning: Löpdynamik ger dig detaljer om din löpstil, inklusive tidsbalans för markkontakt, steglängd, vertikalt förhållande m.m. Cykel: Använd kraftmätare för att få FTP för exakta träningszoner. Du kan också ansluta direkt till TACX smart cykelrulle. Följ rutter eller träningspass på klockan och låt cykelrullen justera motståndet automatiskt. Simning: CSS, simtag, automatisk runda, tempovarningar m.m.

  TRÅDLÖS ANSLUTNING
  Smartaviseringar, automatiska överföringar till Garmin Connect och live tracking gör 745 till en optimal smartwatch för idrottsutövare. Stoppa undan telefonen när du tar en längre cykel- eller löprunda, och få all information direkt från handleden. Du bestämmer själv om du vill svara eller fortsätta träna. Enheten kan också anpassas med kostnadsfria urtavlor, appar och datafält från Connect IQ™.
  DAGLIG TRÄNINGSREKOMMENDATION
  Forerunner 745 ger dig personlig träningshjälp genom att rekommendera träningspass baserat på träningsnivå, träningsstatus, belastning, återhämtning, stress och sömn.

  ALLT PÅ ETT STÄLLE
  Garmin Connect gör att du kan spara, planera och dela aktiviteter helt gratis. När du sätter nya personliga rekord hjälper Garmin dig att hålla koll, med alla dina prestationer på ett och samma ställe. Du kan använda digitala insights som är skräddarsydda för din statistik och dina vanor, till exempel hälsotips och uppmaningar om att röra på dig. Ta gärna kontakt med andra, som du kan utmana och tävla mot. Insights är tillgängliga på stationära datorer och kompatibla mobila enheter.

  TILLBEHÖR
  Forerunner 745 håller dig aktiv hela dagen. Klockan hjälper dig med återhämtning, tack vare aktivitetsmätning dygnet runt, som registrerar steg, kaloriförbrukning och sömn. 745 är också kompatibel med Varia™-serien med cykelprodukter, t.ex. cykelradar, cykellampor och alla Garmins pulsbälten.

  TRÄNING OCH GARMIN COACH
  Utforma och planera dina träningspass i Garmin Connect eller kompatibla tredjepartsappar, så skickas de till klockan, där du kan följa dem i realtid. Träna för 5 km, 10 km eller halvmaraton – följ en adaptiv träningsplan med tips och råd från tränare med Garmin Coach.

  Specifikationer:
  - Fysiska mått: 45 x 45 x 11,7 mm
  - Skärmstorlek: 31,1 mm
  - Skärmupplösning: 215 x 180 pixlar
  - Batteritid:
  - Vattentäthet: 5ATM, 50 meters djup
  - GPS: Ja
  - GLONASS: Ja
  - Galileo: Ja
  - Vikt: 44 gram

  Obs! Detta är endast en enkel produktbeskrivning, så möjligheterna är fler och begränsningar kan förekomma. Läs mer på Garmin.com eller i bruksanvisningen för fullständig information.

  Specifikationer

  • Användare: Unisex
  • Pulsmätare: Ja
  • Batteritid: 7 days
  • Wi-Fi: Nej
  • Bluetooth: Ja
  • Navigering: Ja
  • Sömnmätning: Ja
  • Kompass: Ja
  • Karta: Nej
  • GLONASS: Ja
  • Galileo: Ja
  • GPS: Ja
  • Pekskärm: Nej

  Liknande produkter

   Recensioner

   Denna produkt har inga recensioner, vill du skriva den första?
   Berätta vad du tycker om denna produkt. Det ger oss ett bättre sortiment och hjälper dina medkunder att handla smartare.