Forerunner 45, GPS, Large, Löparklocka med pulsmätning, Svart

1 845:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Löparklocka med GPS, pulsmätning, sömnregistrering, kostnadsfria program och många funktioner. Lätt och elegant smartwatch med upp till 7 dagars batteritid. Vikt 36 gram.

Forerunner 45 är en mycket användarvänlig klocka som följer hastighet, distans, intervaller m.m., tack vare inbyggd GPS. Kostnadsfria träningsprogram i Garmin Coach ger dig individuell expertvägledning direkt i klockan.

NYCKELFUNKTIONER
- GPS
- Pulsmätning vid handleden
- Kostnadsfria träningsprogram via Garmin Coach
- Smartaviseringar för SMS, samtal, automatiska överföringar till Garmin Connect™, livespårning och kontroll över musik vid ansluten smartphone
- Händelsedetektering och avisering vid behov av assistans
- Sportappar för löpning, cykling, inomhuslöpning, löpning på löpband, träning med crosstrainer, konditionsträning, yoga med mera
- Batteritid på upp till 7 dagar i smartwatch-läge och upp till 13 timmar i GPS-läge


PRAKTISK ATT ANVÄNDA
Den inbyggda GPS-funktionen följer dig under löpningen och ger exakt information om bland annat distans, hastighet och intervaller. Knapparnas intuitiva gränssnitt gör det enkelt att markera en runda eller pausa klockan även med svettiga händer. Forerunner 45 mäter dessutom pulsen vid handleden dygnet runt.

TRÄNINGSPROGRAM
Garmin Coach-träningsprogrammen ger dig vägledning från tränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassar sig efter dig och dina mål. Som en del av träningsprogrammet kan du till och med få hjälp med att förutse dina tävlingstider.

Säkerhets- och spårningsfunktionerna gör det enkelt att dela din position med utvalda kontakter om du skulle behöva hjälp. Det kan göras manuellt eller automatiskt med hjälp av inbyggd händelsedetektering.

KOMMUNIKATION
Få smartaviseringar om SMS och samtal direkt vid handleden. När Forerunner 45 parkopplas med en kompatibel smartphone överför den automatiskt dina löpdata till Garmin Connect. Den ger också praktisk kontroll över musiken som spelas på din telefon, så att du kan hoppa över låtar utan att missa något.

AKTIVITETSPROFILER
Med ett dussintal aktivitetsprofiler finns det alltid ett sätt att hålla sig aktiv, även när du inte känner för att springa. Forerunner 45 registrerar dina prestationer när du cyklar, springer på löpband eller inomhusbana och tränar på crosstrainer – samt vid konditionsträning, yoga med mera.

HÄLSOÖVERVAKNING
Forerunner 45 har en rad funktioner för registrering av aktivitet och hälsa. Klockan registrerar steg, distans, kaloriförbränning och sömn per dag. Den mäter också stressnivån dygnet runt för att övervaka din hälsa. Avslappningstidtagaren kan ge dig råd om andning.

Body Battery™-energiövervakning använder insamlade data för att när som helst mäta dina energireserver, för att hjälpa dig att optimera kroppens energi så att du kan planera dagen och hitta rätt tidpunkter för aktivitet och vila.

DELA OCH TÄVLA
Synkronisering till Garmin Connect kan användas till mer än att bara lagra information. Garmin Connect är ett livligt online community där aktiva personer kan komma i kontakt med varandra och tävla genom att delta i utmaningar, uppmuntra varandra och dela framgångar via sociala medier.

Garmin Connect är gratis och tillgängligt via internet eller på din smartphone.

ANPASSNING
I Connect IQ™-butiken finns tusentals kostnadsfria urtavlor som du kan ladda ner, och du kan också skapa en anpassad urtavla med hjälp av dina egna bilder.

Specifikationer:
- Användningsområde: Löpning och andra träningsformer
- Rekommenderas för: Unisex
- Material, boett: Kemiskt förstärkt glas
- Material, armband: Silikon
- Positionering/mätning: GPS, GLONASS, Galileo, Garmin Elevate pulsmätning, accelerationsmätare
- Skärmtyp: Transflektiv MIP (memory-in-pixel), kan läsas i solljus
- Skärmupplösning: 208 x 208 pixlar, Ø 26,3 mm, färgskärm
- Batteritid: 7 dagar i smartwatch-läge och 13 timmar med GPS
- Vattentät: 5 ATM
- Minne/historik: Upp till 200 timmars aktivitetsdata
- Storlekar: Small 39,5 x 39,5 x 11,4 mm passar handleder med en omkrets på 124–185 mm, Large 42 x 42 x 11,4 mm passar handleder med en omkrets på 129–197 mm
- Vikt: Small 32 gram, Large 36 gram

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis service och 60 dagars nöjd kundgaranti