XXL Reward | -25% på alla kläder & skor* Shoppa här

Only in store
Only in store

Forerunner 265S, Whitestone, AMOLED, smartklocka, multisportklocka, unisex, Vit

5199:-

XXL Reward | -25% på alla kläder & skor*

Shoppa här
XXL Rekommenderar
Här ser du ett urval av produkter som rekommenderas av våra många produktexperter hos XXL! Vi får in spännande produkter varje vecka som vi testar och utvärderar och gör att du alltid ska få den bästa produkten för dig i ditt äventyr!
Produktbeskrivningarrow down icon

Multisportklocka med en kristallklar AMOLED-skärm, multibands-GPS, pulsmätning, pekskärm, musikuppspelning, 30+ aktivitetsprofiler, Garmin Pay™ och mycket mer. Diameter: 41,7 mm. Vikt: 39 gram.

Garmin Forerunner® 265S har en kristallklar och färgstark AMOLED-pekskärm som verkligen sticker ut, och funktionen för träningsförmåga berättar när du är redo för ett produktivt pass. Vakna upp till en morgonrapport med pulsvariationsstatus för att se information om din hälsa och en översikt över sömn, återhämtning och träningsplan (de presenterade uppgifterna är avsedda att vara en noggrann uppskattning av spårade mätningar). Få en mer komplett bild av din hälsa, med upp till 15 dagars batteritid i smartklockeläge.

Höjdpunkter:
- Tydlig AMOLED-pekskärm med traditionella knappkontroller och en lätt design
- Handledsbaserad pulsmätning med wattmätning för löpning och löpdynamik utan att ha pulsbälte
- Garmin Pay™ betalningslösning
- Musikuppspelning
- Från det ögonblick du vaknar får du en poäng för träningsförmåga baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och mer, så att du kan bestämma om det är en bra dag att träna hårt – eller ta det lugnt

Planera en löpstrategi med loppfunktionen som ger dig dagliga förslag på träningspass och som anpassar sig efter dina resultat, återhämtning, loppet du springer och banan. Gör dig redo att få ut det mesta av varje löptur med handledsbaserad löpeffekt och multibands-GPS. Om du vill ha alternativ träning kan du välja mellan mer än 30 olika aktivitetsprofiler, bland annat triathlon, cykling, simning och mer.

Funktioner:
BATTERITID
Upp till 15 dagars batteritid i smartklockeläge och upp till 24 timmar i GPS-läge.

MORGONRAPPORT
När du vaknar får du en morgonrapport med översikt över sömn, återhämtning och träningsplan, samt pulsvariationsstatus, träningsförmåga och väderleksprognos (de presenterade uppgifterna är avsedda att vara en noggrann uppskattning av spårade mätningar).

FÖRESLAGNA TRÄNINGSPASS
Planera en löpstrategi med dagliga föreslagna träningspass baserat på loppet och banan du anger i Garmin Connect™-appen och se sedan loppwidgeten på din klocka. De dagliga föreslagna träningspassen anpassas efter varje löptur baserat på resultat och återhämtning.

POÄNG FÖR TRÄNINGSFÖRMÅGA
Poängsumman för träningsförmåga baseras på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och pulsvariationsstatus för att avgöra om du är redo att ge allt och få ut så mycket som möjligt av ditt träningspass (de uppgifter som presenteras är avsedda att vara en nära uppskattning av spårade mätningar).

ÖVER 30+ AKTIVITETSPROFILER
Få tillgång till mer än 30 inbyggda aktivitetsprofiler, inklusive löpning, triathlon, cykling, simning i öppet vatten och mer.

TRÄNINGSSTATUS
Få information om din totala insats med träningsstatus och indikatorer som pulsvariationsstatus, samt senaste träningshistorik och -resultat – och information om huruvida du tränar produktivt, på toppnivå eller ansträngt (de presenterade uppgifterna är avsedda att vara en noggrann uppskattning av spårade mätningar).

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Säkerhets- och spårningsfunktioner, såsom händelseregistrering (under utvalda utomhusaktiviteter) och hjälp, kan användas för att skicka ett meddelande med din realtidsplats till nödkontakter när enheten är hopkopplad med en kompatibel smarttelefon. Detta kräver konfiguration och att smarttelefonen befinner sig i ett område med nätverkstäckning där mobildata är tillgängligt.

MULTIBANDS-GNSS
Multibands-GNSS med SatIQ™-teknik säkerställer hög positionsnoggrannhet i utmanande miljöer, samtidigt som enhetens batteritid optimeras.

SMARTAVISERING
Missa inte samtal eller textmeddelanden från en hopparad Android™- eller Apple®-smarttelefon med smarta aviseringar.

GARMIN PAY™
Lämna kontanter och kort hemma. Betala för köp när du är på språng med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay™ (i länder som stöds med ett betalningsnätverk som stöds).

MUSIKUPPSPELNING
Ladda ner låtar på din klocka, inklusive spellistor från Spotify, Amazon Music eller Deezer (kan kräva prenumeration) och använd trådlösa hörlurar för att lyssna på dem utan telefon.

HÄLSOINFO
Se din hälso- och träningsinformation, få kontakt med och tävla med vänner, ta dig an utmaningar för att vinna utmärkelser och mer i den kostnadsfria, prenumerationsfria Garmin Connect™-appen.

Specifikationer:
- Användning: Multisport
- Användare: Unisex
- Urglasmaterial: Gorilla Glas 3
- Storlek, B X L X H: 41,7 x 41,7 x 12,9 mm, Passar handleder med en omkrets på 115–178 mm
- Skärmstorlek, B X H: 1,1”
- Skärmupplösning, B X H: 360 x 360
- Skärmtyp: AMOLED, valfritt alltid på-läge
- Batteritid: Smartklockeläge: Upp till 15 dagar, GNSS-läge och endast GPS: Upp till 24 timmar, SatIQ (AutoSelect) GNSS-läge: Upp till 18 timmar, GNSS-läge i alla system plus multiband: Upp till 15 timmar, GNSS-läge med musik och endast GPS: Upp till 7,5 timmar, SatIQ (AutoSelect) GNSS-läge med musik: Upp till 7 timmar, GNSS-läge i alla system plus multiband med musik: Upp till 6 timmar
- Minne/historik: 8 GB
- Vattentäthet: 5 ATM
- Vikt: 39 g
- Aktivitetsprofiler för träning: Styrketräning, intervallträning med hög intensitet, konditionsträning, elliptisk träning, trappsteg, våningsklättring, inomhusrodd, pilates, yoga, andningsövningar
- Aktivitetsprofiler för utomhusaktiviteter: Vandring, skidåkning, snowboard, längdskidåkning, klassisk, SUP-surfing, rodd

Specifikationerarrow down icon
 • GPS:  Ja
 • Pulsmätning:  Ja
 • Användare:  Unisex
 • Vibrationsvarning:  Ja
 • Vattentäthet (meter):  50 m
 • Batteritid:  24 d
 • Bluetooth:  Ja
 • Andningsövningar:  Ja
 • Kompass:  Nej
 • Galileo:  Ja
 • Glonas:  Ja
 • Karta:  Nej
 • Mikrofon:  Nej
 • Navigering:  Nej
 • NFC:  Ja
 • Storlek:  S
 • Sömnmätning:  Ja
 • Vikt:  39 g
 • WiFi:  Ja
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden & 30 dagars 100% nöjd kundgaranti