XXL logo
Logga in

-15% på allt* från Hamax och Thule! Till kampanjen

Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - thumbnail - image 1Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - thumbnail - image 2Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - thumbnail - image 3Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - thumbnail - image 4Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - thumbnail - image 5Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - thumbnail - image 6Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - thumbnail - image 7
Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - full image 1
Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - full image 2
Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - full image 3
Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - full image 4
Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - full image 5
Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - full image 6
Fenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex - full image 7
Se liknande produkter
 • Fria byten och returer*
 • 100% nöjd kundgaranti
 • Gratis frakt på ordrar över 399:-*

Utforska

ProduktbeskrivningSpecifikationerGuiderRecensioner

GarminFenix 7X,Saph/Carbon Gray/Ti w/Silcone Band, multisportklocka, unisex

5/5
8999:-
Lagerstatus online:

Ej tillgänglig online

Click & Collect:

Inte tillgänglig för Click & Collect

Lagerstatus i våra varuhus

Välj storlek för att se lagerstatus i varuhus

Se om expressleverans är tillgängligt

Alltid gratis leverans till våra varuhus

Produktbeskrivning

Robust multisportklocka med flerbands-GPS. Solcellsladdning. Safirglas. Pekskärm och knappar. Topografiska kartor. Integrerad ficklampa och mycket mer. Vikt 89 g.

Fenix 7X klarar alla uppgifter, alla dagar i veckan. Möt alla fysiska eller friluftsbaserade utmaningar med det senaste inom träningsfunktioner, aktivitetsprofiler, kontinuerlig hälsoövervakning och mer. Upplev fullständig kontroll med pålitliga knappar och användarvänligheten hos den nya pekskärmen.

Höjdpunkter:
- Knappar du kan lita på, som fungerar i alla miljöer, samt en responsiv ny pekskärm
- Boett i titan och fiberförstärkt polymer, samt PowerSapphire-glas i reptålig safir, med solcellsladdning
- Ta din träning till en ny nivå med Stamina-uthållighetsmätning i realtid
- Noggrann flerbandsteknik säkerställer optimal spårning i svår terräng och tät skog
- Integrerad ficklampa med både starkt vitt ljus och rött ljus.

Få en ny inblick i hur din kondition utvecklas över tid och hantera effektivt ditt tempo med STAMINA. Optimera din återhämtning och hälsa genom att hålla reda på puls, andningsfrekvens, stress, sömn och mer. Exakt flerbandsteknik och utökat GNSS-stöd (GPS, GLONASS, Galileo) säkerställer optimal spårning i svår terräng och tät skog. Dra nytta av smartklockefunktionerna, till exempel smarta aviseringar från ansluten smartphone, musiklagring och kontaktlös betalning med Garmin Pay. Den tillgängliga Solar-versionen har också solcellsladdning som ytterligare förlänger batteritiden. Dessutom levereras Fenix 7X med en inbyggd LED-ficklampa som gör att du kan fortsätta även efter att det har blivit mörkt.

Funktioner:
PRESTANDADESIGN
Fenix 7X är tillverkad av premiummaterial som titan och safirglas och har utformats för extrem användning med förstärkt boett och metallskydd runt start-/stoppknappen. Pålitliga knappar i kombination med en responsiv ny pekskärm med gränssnitt som gör daglig användning av smartklockan och kartnavigering enklare. Fenix Sapphire Solar-modellerna gör att du inte längre behöver välja mellan extra solcellsladdning eller ett reptåligt safirglas. Solcellsladdning för Fenix 7X förbättrar batteriets livslängd med upp till 200 % i batterisparläge jämfört med Fenix 6S.

Den uppdaterade designen maximerar ytan för solcellsladdning och ökar effektiviteten, vilket gör att Fenix 7X kan hålla längre mellan laddningarna. Med en batteritid på upp till fem veckor i smartklockeläge och upp till 5 dagar i GPS-läge.
Fenix 7X har också en integrerad multi-LED-ficklampa. Denna mångsidiga lampa kan med fördel användas inom sport, friluftsliv och vid daglig användning av klockan. Lampan kommer med ett rött eller justerbart vitt ljus som hjälper dig med bättre sikt och ger dig en bättre överblick över din omgivning. Med löpläget aktiverat synkroniseras lamporna med löparens stegfrekvens och växlar mellan att lysa rött och vitt varje gång armen går fram och tillbaka. På så vis hjälper lampan dig både att se och synas.

AVANCERAD TRÄNING
Ta din träning till en ny nivå med aktivitetsprofiler för allt från bouldering och bergsklättring till styrketräning, med mera. Dessutom finns det funktioner för bästa möjliga prestation.
- För att undvika att krafterna tar slut för tidigt, kommer den nya Stamina-funktionen i realtid att hjälpa idrottare att övervaka förbrukningen av sina krafter och ge realtidsinformation om hur lång “räckvidd” som är kvar med den takt som hålls, när som helst under löp- och cykelaktiviteter.
- Visual Race Predictor-funktionen tar hänsyn till tidigare löpaktiviteter och konditionsnivå för att kunna uppskatta sluttider på olika löpningsdistanser, och du kan också titta på klockan för att se hur dessa uppskattningar utvecklas över tid.
- Recovery Time Advisor tar hänsyn till intensiteten under träningen och andra faktorer som stressnivå, daglig aktivitet och sömn, för att räkna ut hur många timmars vila du behöver för att återhämta dig inför nästa pass med samma intensitetsnivå.
- Daily Workout Suggestions ger dig ett dagligt rekommenderat träningspass baserat på din nuvarande träningsbelastning, träningsstatus och kondition.

PÅLITLIGT VERKTYG
Fenix 7 har en rad navigationsfunktioner, den stöder multi-GNSS-satellitsystem och flerbandsteknik för ökad precision i krävande terräng. Klockan kommer med en förinstallerad skidkarta och 42 000 golfbanor. Klockan kommer med förinstallerade TopoActive-kartor för din region och låter dig också ladda ner kartor för andra regioner. Spara tid under tävlingar med den nya Up Ahead-funktionen som låter dig lägga in hållplatser längs med banan, så att du kan se hur långt det är kvar till nästa dryckesstation, stigning eller korsning. Du kan också själv på förhand ange punkter längs med banan där klockan ska visa dig olika data, till exempel återstående distans och stigning, och dessutom kommer den också att visa en sammanfattning av den senaste spliten, med möjlighet att kunna använda en vilotimer.

VARDAGSNYTTA
Fenix 7 har en rad funktioner för aktivitetsspårning och hälsoövervakning, inklusive pulsoximeter, optisk pulsmätning på handleden, andningsfrekvens och stressövervakning. Den har också funktioner som Body Battery, konditionsålder, Sleep Score och avancerad sömnmätning. När den är ansluten till en kompatibel smartphone, kommer den också kunna få smarta aviseringar direkt i klockan, och du har möjlighet att stänga av detta under träningsaktiviteter. Säkerhets- och spårningsfunktioner gör att du kan träna utomhus med automatisk händelseregistrering eller manuellt utlösa assistanslarmet, som båda kan skicka meddelanden med användarens plats till nödkontakter. Klockan levereras med Garmin Pay, kontaktlös betalning, möjligheten att ladda ner musik från appar som Spotify, Amazon Music och Deezer, som kommer förinstallerade på klockan via den nya Connect IQ Store On Device. Detta gör att du kan upptäcka nya appar och urtavlor direkt på klockan och låter dig ladda ner dem via wifi utan att använda din telefon.

PREMIUMMATERIAL
Sapphire Solar-utgåvorna kommer med en ram i titan, belagd med diamantliknande kolfiber (DLC), boett av fiberförstärkt polymer och Power Sapphire, ett reptåligt safirglas med solcellsladdning. Klockan har också fått mer skydd i metall runt start/stopp-knappen, och fler metallelement på klockan ger ett intryck av bättre kvalitet.

POWER SAPPHIRE
Reptåligt safirglas med integrerad solcellsladdning. 100 % solcellsladdning runt skärmens kant och förbättrad solcellsladdning över resten av skärmen. 100 % bättre batteritid i GPS-läge med solcellsladdning jämfört med Fenix 6 Solar. I genomsnitt är batteritiden 30 % bättre med solcellsladdning än vid normal användning med GPS.

TOUCH OCH KNAPPAR
Pålitliga knappar som fungerar i alla miljöer kombineras med en ny responsiv pekskärm som ger dig snabb åtkomst till smarta funktioner, menyer och kartnavigering.

FLERBANDS-GPS
Tar spårningsprecisionen till en ny nivå. Flerbandsteknik kan effektivt identifiera och eliminera felaktiga signaler som kan påverka GPS-prestandan hos vanliga Multi-GNSS-system och spåra med en mycket högre precision. Detta kommer att ge större exakthet i miljöer med höga byggnader, i skogen och i krävande bergsterräng.

GLOBALA KARTOR
Ladda ner TopoActive-kartor över de kontinenter du väljer. Detta är nu möjligt att göra direkt på klockan över wifi.

SKIVIEW
Den förbättrade versionen som nu namnger liftsystem/skidorter, även när man zoomar in mer på kartan, och backarna har nu färgkoder enligt svårighetsgrad. Skidkartan innehåller nu även längdskidspår.

INBYGGD FICKLAMPA
Fenix 7X kommer med en inbyggd multi-LED-ficklampa som hjälper dig att hitta vägen i mörkret och ger snabb tillgång till en ordentlig ljuskälla. Den kan också användas som säkerhetsfunktion när du springer i mörker, genom att lysa rött när handen går bakåt och lysa vitt när handen rör sig framåt.

SYNKRONISERA INSTÄLLNINGAR
Konfigurera klockan eller redigera datafält för aktivitetsprofiler i Garmin Connect-appen. Sedan kan allt synkroniseras sömlöst från appen till klockan.

UP AHEAD
Se enkelt på skärmen vad som kommer längre fram i spåret eller på banan. Ange POI:er såsom dryckesstationer, start och slut på stigningar, grus-/kullerstenssektioner och mycket mer.

STAMINA I REALTID
Stamina beskriver hur du kan upprätthålla din prestation över tid. Dina krafter är en begränsad källa som gradvis minskar under en aktivitet baserat på din intensitetsnivå. Att gå i flera timmar kommer inte att påverka din Stamina så mycket, medan snabb löpning kommer att tömma Stamina ganska snabbt. Stamina ger dig information i realtid om hur mycket krafter du har kvar och hur länge du kommer att kunna hålla det tempo du håller under aktiviteten.

RACE PREDICTOR TREND
Håll koll på utvecklingen för dina beräknade sluttider på olika distanser över tid. Du kan nu se hur dessa uppskattningar utvecklas över tid, direkt på din klocka.

HIIT-PASS
Den här aktivitetsprofilen spårar högintensiva pass (HIIT), inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och egna pass. Ange antal varv, varaktighet för varv och pauser, med mera.

SPORTAPPAR
Använd förinstallerade aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf och mer.

SKIDATA
Denna profil kan skilja mellan skid- och klättringsaktiviteter, och den visar statistik som är specifik för en upp- eller nedstigning.

XC SKI DYNAMICS
När klockan är ansluten till ett HRM-Pro pulsbälte (säljs separat) kommer kraftmätning för längdåkning hjälpa dig att bättre mäta intensiteten på din skidtur.

MTB-DYNAMIK
Spåra de episka detaljerna för varje tur, med ny mountainbikestatistik som antalet hopp, hopplängd och tid i luften.

DAGLIGA FÖRESLAGNA TRÄNINGSPASS
Om du vill ha träningsvägledning som tar hänsyn till din form, kan du få dagliga löp- och passrekommendationer baserat på din nuvarande träningsbelastning och träningsstatus.

PACEPRO™-TEKNIK
En unik PacePro-funktion som ger dig höjdjusterad tempovägledning under din löpning.

FUNKTIONEN CLIMBPRO
Använd ClimbPro-stigningsplaneraren för att visa information i realtid om aktuella och kommande klättringar, inklusive stigning, avstånd och höjd för nedladdade stigar.

PRESTANDAMÄTNING
Visa avancerade träningsmått som löpdynamik, värme- och höjdjusterad konditionsberäkning, återhämtningsrådgivare med mera.

ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVARE
Efter varje träningspass låter återhämtningstiden dig veta när du är redo för ett nytt hårt träningspass. Den tar även hänsyn till träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn.

ABC-SENSORER
Navigera nästa bana med ABC-sensorer, inklusive en höjdmätare för höjddata, en barometer som övervakar vädret och en 3-axlig elektronisk kompass.

GOLFBANOR
Få tillgång till CourseView-kartor över mer än 42 000 internationella golfbanor. samt målriktning och funktionen PlaysLike Distance.

BATTERI MED SOLCELLSLADDNING
Få ut mer av varje laddning. Ge batteriet en extra boost med solcellsladdning, så att du kan vara ute längre mellan varje gång du laddar klockan. (Endast på Solar- och Sapphire Solar-modellerna)

HANDLEDSBASERAD PULSMÄTNING
Få pulsdata och varningar om din puls är för hög eller låg när du vilar. Ta reda på hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter, även under vatten.

PULSOXIMETERSENSOR
Pulsoximetersensorn mäter syremättnaden i blodflödet på handleden för att kunna se hur väl din kropp tar upp syre. Detta ger mer exakt sömnmätning och mäter höjdacklimatisering.

SÖMNPOÄNG OCH AVANCERAD SÖMNÖVERVAKNING
Få poäng på din sömnkvalitet och insikter om hur du kan sova bättre. Få översikt över de olika sömnfaserna, samt puls, stress, pulsoximetri3 och andning.

BODY BATTERY™-ENERGIMÄTNING
Optimerar kroppens energireserver med hjälp av pulsvariationer, stress, sömn och andra data, som mäter när du är redo att vara aktiv eller när du måste vila.

KONDITIONSBERÄKNING
Träna smartare med konditionsberäkning, vilket är en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Anpassar sig till terränglöpning, och mätningen tar även hänsyn till förändringar i prestanda som kan bero på värme eller höjd.

RESPIRATIONSSPÅRNING
Se hur du andas hela dagen, när du sover och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

SPÅRNING AV HYDRERING
Det är viktigt för din hälsa att du håller dig hydrerad. Logga hur mycket vatten du dricker varje dag för att hålla dig hydrerad och se hur konsekvent du är från dag till dag.

SMARTA AVISERINGAR
Ta emot MEJL, SMS och aviseringar i klockan när den är parkopplad med en kompatibel enhet.

MUSIKAPPAR
Lagra upp till 2 000 låtar eller få tillgång till förinstallerade streamingappar från kompatibla tjänster.

GARMIN PAY
Slipp långa köer utan problem med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay, via banker som stöder tjänsten.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker, eller om din klocka registrerar en incident, skickar assistansfunktionen din position till nödkontakter.

CONNECT IQ™-BUTIK
Ladda ned anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgetar från Connect IQ-butiken.

GARMIN COACH
Dessa kostnadsfria adaptiva träningsprogram ger dig vägledning från tränare och gratis träningsprogram som anpassar sig till dig och dina mål. Träningspass synkroniseras direkt till klockan.

DETALJERAD NAVIGERING
Följ en rutt eller led med detaljerade instruktioner, meddelar när nästa sväng anländer.

RUNDTURER
Ange den distans du vill förflytta dig och få rekommenderade rutter som tar dig tillbaka till din startpunkt. Trendline™ tittar på populariteten och hjälper dig att hitta de bästa lokala turerna.

VÄRME- OCH HÖJDACKLIMATISERING
Se hur din kropp hanterar olika miljöer med värme- och höjdacklimatisering. Den här widgeten visar din nuvarande höjd, acklimatiserade höjd och justerad pulsoximetri, puls och andningsfrekvens, så att du kan hålla reda på hur din kropp mår på nuvarande höjd över havet.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS PÅ SKÄRMEN
Enkla, animerade träningspass för konditionsträning, styrketräning, yoga och pilates är förinstallerade på klockan, och du kan ladda ner fler från Garmin Connect-appen.

ENERGIHANTERING
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid så att du kan göra ändringar som förlänger batteriets livslängd längs vägen.

Specifikationer:
- Användning: Sport, fritid
- Användare: Unisex

I ALLMÄNHET
- Urglasmaterial: Power Sapphire™
- Rammaterial: Titan
- Fodralmaterial: Fiberförstärkt polymer med bakstycke i titan
- Quickfit™-klockremmar: Ja (26 mm)
- Remmaterial: Silikon
- Storlek, B X L X H: 51 × 51 × 14,9 mm
- Färgskärm: Ja
- Skärmstorlek, B X H: 1,40″ (35,56 mm) diameter
- Skärmupplösning, B X H: 280 x 280 pixlar
- Skärmtyp: Läsbar i solljus, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
- Vikt: 89 g med silikonrem (endast boett: 61 g)

BATTERITID:
- Smartklocka: Upp till 28 dagar/37 dagar med laddning från solceller*
- Batterisparläge för klockan: Upp till 90 dagar/1 år+ med laddning från solceller*
- Endast GPS: Upp till 89 timmar/122 timmar med laddning från solceller**
- Alla satellitsystem: Upp till 63 timmar/77 timmar med laddning från solceller**
- Alla satellitsystem och flerband: Upp till 38 timmar/42 timmar med laddning från solceller**
- Alla satellitsystem och musik: Upp till 16 timmar
- Maximal batteritid i GPS-läge: Upp till 213 timmar/578 timmar med laddning från solceller**
- GPS-expeditionsläge: Upp till 62 dagar/139 med laddning från solceller** Laddning från solceller, förutsätter användning hela dagen med tre timmar per dag utomhus jämfört med 50 000 lux **Solladdning, förutsätter användning i 50 000 lux
– Vattentät: 10 ATM
- Minne/historik: 32 GB

KLOCKFUNKTIONER
- Tid/datum: Ja
- Synkronisering av GPS-tid: Ja
- Ställ automatiskt in på sommartid: Ja
- Alarmklocka: Ja
- Timer: Ja
- Stoppur: Ja
- Tidpunkt för soluppgång/solnedgång: Ja

HÄLSOÖVERVAKNING
- Handledsbaserad pulsmätning (konstant, varje sekund)
- Daglig vilopuls: Ja
- Varningar om onormal puls: Ja (hög och låg)
- Andningsfrekvens (24X7)
- Pulsoximetri: Ja (stickkontroll och valfri acklimatisering under hela dagen och sömn)
- Konditionsålder: Ja (i appen)
- Body battery-energimätning: Ja
- Stresspårning hela dagen: Ja
- Påminnelser om avkoppling: Ja
- Avkopplingstimer för andning: Ja
- Sömnövervakning: Ja (avancerat)
- Sömnövervakning (sömnpoäng och -information): Ja
- Hydrering: Ja (i Garmin Connect och valfri Connect IQ-widget)
- Spårning av kvinnohälsa: Ja (i Garmin Connect och valfri Connect IQ-widget)

SENSORER
- GPS: Ja
- Glonass: Ja
- Galileo: Ja
- Stöd för flerbandsfrekvens: Ja
- Garmin elevate-pulsmätning på handleden: Ja
- Barometrisk höjdmätare: Ja
- Kompass: Ja
- Gyroskop: Ja
- Accelerometer: Ja
- Termometer: Ja
- Pulsoxygenacklimatisering: Ja (med acklimatisering)

DAGLIGA SMARTA FUNKTIONER
- Anslutning: Bluetooth, ANT+, wifi
- CONNECT IQ (nedladdningsbara urtavlor, datafält, widgetar och appar): Ja
- Smartmeddelanden: Ja
- Skicka svar på eller avvisa samtal via sms (endast Android): Ja
- Kalender: Ja
- Väderprognos: Ja
- Batterisparläge – anpassningsbar klocka med låg strömförbrukning: Ja
- Musikhantering: Ja
- Musikspelare: Ja
- Musiklagring: Upp till 2000 låtar
- Hitta min telefon: Ja
- Hitta min klocka-funktion: Ja
- Kompatibel med smartphones: iPhone, Android
- Kompatibel med garmin connect mobile: Ja
- Garmin pay: Ja

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
- Livetrack: Ja
- Group livetrack: Ja
- Delning av aktiviteter i realtid: Ja
- Händelseregistrering för utvalda aktiviteter: Ja
- Hjälp: Ja

TAKTISKA FUNKTIONER
- Dubbla rutnätskoordinater: Ja

FUNKTIONER FÖR AKTIVITETSSPÅRNING
- Stegräknare: Ja
- Rörelsefält (visas på enheten efter en period med inaktivitet – gå i några minuter för att nollställa det): Ja
- Automatiskt mål (lär sig din aktivitetsnivå och tilldelar ett dagligt stegmål): Ja
- Förbrända kalorier: Ja
- Våningar upp: Ja
- Tillryggalagda avstånd: Ja
- Intensitetsminuter: Ja
- Trueup: Ja
- MOVE IQ: Ja
- Garmin connect™ utmaningsapp: Ja (valfri Connect IQ-app)
- Träningsutrustning/-studio: Ja
- Tillgängliga aktivitetsprofiler för träningscenter: Styrketräning, högintensiv intervallträning, konditionsträning, elliptisk träning, trappsteg, golvklättring, inomhusrodd, pilates och yoga
- Träningspass: Ja
- Styrketräning: Ja
- Yogaträning: Ja
- Pilatesträning: Ja
- Träningsanimationer på skärmen: Ja
- Automatisk upprepningsräkning: Ja

FUNKTIONER FÖR TRÄNING, PLANERING OCH ANALYS
- Pulszoner: Ja
- Pulsvarningar: Ja
- Pulskalorier: Ja
- % av maxpulsen: Ja
- % av pulsreserven: Ja
- Återhämtningstid: Ja
- Automatisk registrering av maximal puls: Ja
- Stresstest av pulsvariation (beräknar din stressnivå genom att mäta pulsvariationer medan du står stilla i tre minuter, skalan går från 1 till 100 och låga mätningar indikerar en låg stressnivå): Ja (med kompatibla tillbehör)
- HR broadcast (skickar pulsdata via ANT+ till parkopplade enheter): Ja
- Andningsfrekvens (under träning): Ja (med kompatibla tillbehör)
- GPS-hastighet och avstånd: Ja
- Anpassningsbara datasidor: Ja
- Anpassningsbara aktivitetsprofiler: Ja
- Automatisk paus: Ja
- Intervallträning: Ja
- Avancerade träningspass: Ja
- Nedladdningsbara träningsplaner: Ja
- Strömlägen – anpassningsbara batteriinställningar under aktiviteter: Ja
- Auto lap: Ja
- Manuella rundor: Ja
- Konfigurerbara varvvarningar: Ja
- Värme- och höjdskillnad: Ja
- VO2 max (run): Ja
- Träningsstatus (visar om du tränar effektivt genom att spåra träningsdata, till exempel konditionsberäkningar och data om anaeroba trösklar, och jämför dem med färska data): Ja
- Träningsbelastning (kombinerar puls och konditionsberäkning genom att logga träningsintensitet under 28 dagar för att säkerställa att du presterar tillräckligt bra för att nå ditt mål): Ja
- Fokus på träningsbelastning: Ja
- Träningseffekt (AEROB): Ja
- Träningseffekt (ANAEROB): Ja
- Huvudfördel (etiketter för träningseffekt): Ja
- Förbättrad återhämtningstid: Ja
- Dagliga föreslagna träningspass: Ja
- Anpassningsbara aviseringar: Ja
- Ljudvarningar: Ja
- Sluttid: Ja
- Virtual partner: Ja
- Virtual racer: Ja
- Automatiska multisportaktiviteter: Ja
- Manuella multisportaktiviteter: Ja
- Spårvägledning: Ja
- Segment (live, garmin): Ja
- Strava-funktioner (beacon, realtidssegment): Ja
- Program som skapar rundbanor (löpning/cykling): Ja
- Trendline baserat på popularitet: Ja
- TOUCH- OCH/ELLER KNAPPLÅS: Ja
- Kortkommandon: Ja
- Automatisk bläddring: Ja
- Aktivitetslogg på klockan: Ja
- Physio trueup: Ja

LÖPFUNKTIONER
- Tillgängliga löpprofiler: Löpning, banlöpning, löpbandslöpning, inomhuslöpning, terränglöpning, virtuell löpning, ultralöpning
- Distans, tid och tempo baserat på GPS: Ja
- Löpdynamik: Ja (med kompatibla tillbehör)
- Vertikal oscillation och förhållandetal (graden av spänst i löprörelsen och lönsamhetsförhållandet till steglängden): Ja (med kompatibla tillbehör)
- Markkontakttid och -balans (visar hur länge din fot är på marken jämfört med i luften när du springer, och låter dig kontrollera din löpsymmetri): Ja (med kompatibla tillbehör)
- Steglängd (realtid): Ja (med kompatibla tillbehör)
- Stegfrekvens (visar antalet steg per minut i realtid): Ja
- Prestandatillstånd (efter att ha löpt i 6–20 minuter jämförs ditt realtidstillstånd med din genomsnittliga form): Ja
- Mjölksyretröskel (beräknar när dina muskler snabbt börjar bli trötta genom att analysera ditt tempo och din puls): Ja (med kompatibla tillbehör)
- Pacepro-tempostrategier: Ja
- Löppass: Ja
- Tävlingsaviseringar: Ja
- Stöd för hastighets- och stegfrekvenssensor (med sensor): Ja

GOLFFUNKTIONER
- Förinstallerad med 42 000 banor från hela världen: Ja
- Längdmätning till f/m/b (avstånd greenens främre del, mitt och bakre del): Ja
- Längdmätning för layups/doglegs: Ja
- Mäter skottavståndet (beräknar exakt längdmål för slag från vilken position som helst på banan): Automatisk
- Digitalt poängkort: Ja
- Anpassade mål: Ja
- Registrering av statistik (slag, puttar per runda, genomsnittlig slaglängd och slag på green och fairway): Ja
- Garmin autoshot: Ja
- Komplett vektorkarta: Ja
- Automatiska courseview-uppdateringar: Ja
- Manuell flaggpositionering (tryck och dra flaggan på greenen för exakt längdmätning): Ja
- Hinder och banmål: Ja
- Pinpointer: Ja
- Playslike-avstånd: Ja
- Trycka på mål (tryck på målet på skärmen för att se avståndet till en viss punkt): Ja
- Poängräkning med handikapp: Ja
- Kompatibel med truswing: Ja
- Varvtidtagare/kilometerräknare: Ja
- Kompatibel med automatisk klubbspårning (kräver tillbehör): Ja

UTOMHUS- OCH FRITIDSFUNKTIONER
- Tillgängliga profiler för utomhusaktiviteter: Vandring, inomhus- och utomhusklättring, bouldering, surfing, mountainbike, alpin skidåkning, snowboard, längdskidåkning, stående paddleboarding, rodd, kajakpaddling, jakt, Jumpmaster, taktisk, windsurfing, vandring med snöskor
- A-till-B-navigering: Ja
- Brödsmuleväg i realtid: Ja
- Tillbaka till start: Ja
- Tracback: Ja
- Ultratrac-läge: Ja
- Runt mig-läge: Ja
- Höjdprofil: Ja
- Avstånd till destination: Ja
- Indikator för barometrisk trend: Ja
- Climbpro-stigningsplanerare: Ja
- Automatisk stigning under terränglöpning: Ja
- Vertikal hastighet: Ja
- Total stigning/nedstigning: Ja
- Framtida stigningsplott: Ja
- Förinstallerade topografiska kartor: Ja
- Förinstallerade väg- och spårkartor: Ja
- Förinstallerade kartor över skidorter: Ja
- Stöd för nedladdningsbara kartor: Ja
- Kompatibel med basecamp: Ja
- GPS-koordinater: Ja
- Sight 'n go: Ja
- Områdesberäkning: Ja (via Connect IQ)
- Jakt-/fiskekalender: Ja (via Connect IQ)
- Projicerad vägpunkt: Ja
- Information om sol och måne: Ja (via Connect IQ)
- Xero-positioner: Ja
- GPS-aktivitet för expedition: Ja
- Tidvatten: Ja (via Connect IQ)

CYKELFUNKTIONER
- Tids-/avståndsavisering (utlöser larm när du når målet): Ja
- Banor (tävla mot tidigare aktiviteter): Ja
- Garmin-cykelkartor (gatukartor för cykling där man kan skapa rutter): Ja
- Mtb-svårighetsgrad och -flyt: Ja
- Tillgängliga cykelprofiler: Cykling, Inomhuscykling, mountainbike, triathlon
- Cykelvarv och maximal varveffekt (med effektsensor): Ja
- Tävla med en aktivitet: Ja
- Tröskelwatt (ftp, functional threshold power): Ja (med kompatibla tillbehör)
- Kompatibel med rally och vector: Ja
- Effektmätarkompatibel (visar kraftdata från kompatibla ant+-aktiverade effektmätare från tredje part): Ja
- Avancerat rally/vectorstöd: Ja
- Kompatibel med varia vision™ (skärm som fästs på huvudet): Ja
- Kompatibel med varia-radar (bakåtvänd radar): Ja
- Kompatibel med varia-lampor: Ja
- Stöd för hastighets- och kadenssensor (m/sensor): Ja

SIMFUNKTIONER
- Tillgängliga simprofiler: Pool simning, utomhussimning, simning/löpning
- Sifferdata för simning i öppet vatten (distans, tempo, antal simtag, tempo för tag, kalorier): Ja
- Sifferdata för simning i bassäng (längder, avstånd, tempo, antal simtag, tempo för simtag, kalorier): Ja
- Registrering av typ av tag (fri, rygg, bröst, fjäril): Ja
- Loggning av övningar: Ja
- Grundläggande vilotidtagare (upp från 0): Ja
- “Upprepa på”-vilotidtagare: Ja
- Automatisk viloregistrering: Ja
- Tids- och avståndsaviseringar: Ja
- Tempovarningar (endast simbassäng): Ja
- Nedräkningsstart: Ja
- Simpass: Ja
- Viktig simhastighet: Ja
- Handledsbaserad puls under vatten: Ja
- Puls (realtidsmätning vid vila, intervall- och passtatistik vid vila och automatisk nedladdning av pulsmätning efter simning): Ja (med HRM-Tri, HRM-Swim och HRM-Pro)

FUNKTIONER FÖR SPÅRNING AV BARN
- Toe-to-toe-utmaningsapp: Ja (valfri Toe-to-toe-utmaningsapp från Connect IQ)

Specifikationer

 • AnvändareUnisex
 • PulsmätareJa
 • Batteritid37 days
 • Wi-FiJa
 • Diameter51 mm
 • StorlekXL
 • BluetoothJa
 • HöjdmätareJa (Barometer)
 • AlarmJa
 • NavigeringJa
 • HögtalareNej
 • NotiserJa
 • Remmens materialSilikon
 • AndningsövningarJa
 • MusikkontrollerJa
 • SömnmätningJa
 • NFC - Kontaktlös betalning Ja
 • Tränings- och återhämtningsguideJa
 • KompassJa
 • Vattetätt (meter)10 ATM
 • KartaJa
 • GLONASSJa
 • GalileoJa
 • GPSJa
 • PekskärmJa

Andra har även köpt

Liknande produkter

Recensioner

Den här produkten har inga recensioner. Du kan recensera köpta varor under fliken "Betygsätt och recensera" på Mina sidor.