Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Fri frakt, byte och retur *
Garmin

Fenix 5X Plus Sapphire, träningsklocka med GPS, Grå

7 115:-
FÄRG: BLACK
STORLEK:
STD
retur & bytesrätt*
Levereras inom 1-4 dagar
LAGERSTATUS I VÅRA VARUHUS

Välj storlek ovan för att se lagerstatus i varuhus.

PRODUKTDETALJER

Med/utan GPS: Med GPS 

Träningsklocka med GPS, färgkarta och upp till 500 låtar. Handledsbaserad pulsmätning och betalningslösningen Garmin Pay. Slitstarkt, reptåligt safirglas. Vikt 96 gram.

Med f_nix 5X Plus får du en fantastisk träningspartner och en smartklocka som du kan använda varje dag – till allt.

KARTA
Inbyggda kart- och navigeringsfunktioner hjälper dig att orientera dig och hålla rätt kurs. TopoActive-färgkarta över Europa, förinläst för blixtsnabb navigering och positionsspårning. Trendline ruttdragning efter popularitet.

MATERIAL AV HÖGSTA KVALITET, ROBUST DESIGN
Konstruerad för tuffa upplevelser och av förstklassiga material. Ljusstark, transflektiv Garmin Chroma Display-färgskärm med hög upplösning och LED-bakgrundsbelysning. God läsbarhet även i starkt solljus.

BÄTTRE SATELLITMOTTAGNING
GPS- och GLONASS-kompatibel och Galileo-satellitmottagning för de mest krävande miljöerna. Avancerade ABC-sensorer (höjdmätare, barometer och kompass) för situationsberedskap utomhus. Inbyggd höjdmätare, 3-axlad lutningskompenserad kompass.

AVANCERADE MÄTFUNKTIONER
Fullspäckad med avancerade träningsfunktioner. Fysiologiska mätningar och löpdynamik för mätning av framsteg och finjustering av formen. Träningsstatus utvärderar automatiskt ny träningshistorik och nya prestationsindikatorer, så att du kan se om du övertränar, bibehåller formen eller toppar.

Mätning av anaerob träningseffekt förbättrar din förmåga att tänja på gränserna. Du kan också se total träningsbelastning. Förinstallerade aktivitetsprofiler för bland annat simning, löpning, cykling, vandring, längdskidåkning, rodd och SUP. Extra motivation med avancerade träningspass och planer från Garmin Connect.

CLIMBPRO STIGNINGSFUNKTION
Speciell stigningsfunktion med realtidsinformation om pågående och kommande stigningar i förinstallerad aktivitet under långa terränglopp, fjällcykelturer eller landsvägsturer.

PRESTERA BÄTTRE PÅ HÖG HÖJD
Under strapatsrika klättringar ger sensorn för syremättnadsacklimatisering ytterligare information. Sensorn använder ljusstrålar för att mäta absorptionen av hemoglobin i blodomloppet, så att du kan se hur väl kroppens syremättnadsnivåer anpassar sig till den tunnare luften på hög höjd.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Elevate pulsmätningsteknologi på handleden mäter pulsen utan pulsbälte, räknar steg och övervakar sömnen. Information om brända kalorier. Mäter även pulsvariation, för att beräkna stressvärden.

MUSIK
Upp till 500 låtar kan lagras direkt i klockan. Enkelt att ladda ned musik och sätta favoriter i kö, så att du kan njuta av dem var som helst och när som helst via trådlöst anslutet Bluetooth-headset (säljs separat). Synkroniserar spellistor från utvalda strömningstjänster. Musik på handleden, med telefonen hemma.

GARMIN PAY
Kontaktlös betalning med Garmin Pay, med pengar och kort hemma. Fungerar nästan överallt där det finns en läsare för kontaktlös betalning.

SMART ANSLUTNING
Stöd för smartaviseringar vid parkoppling med kompatibel enhet. Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan var som helst. Automatiska överföringar till Garmin Connect, live tracking och delning i sociala medier via de kostnadsfria apparna Garmin Connect och Garmin Connect Mobile.

APPAR, URTAVLOR OCH TILLBEHÖRSREMMAR
Kan anpassas genom kostnadsfria nedladdningar från Connect IQ. Byt urtavla, lägg till datafält och hämta appar och widgets för att få snabbt överblickbar information. Det finns också ett stort sortiment QuickFit®-remmar av förstklassigt läder, metall eller silikon, för verktygslöst byte.

LÖPKRAFT
Running Power-appen i Connect IQ-butiken ger kraftdata via tempo, vertikal rörelse (oscillering), stigning och till och med lokala vindförhållanden. Appen är kostnadsfri om du har något av följande tillbehör: HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod.

Specifikationer:
- Batteritid: Som smartklocka upp till 20 dagar, med GPS upp till 32 timmar, med GPS och musik upp till 13 timmar, i UltraTrac-läge upp till 70 timmar
- Internminne: 16 GB
- Musiklagring: upp till 500 låtar
- Skärmupplösning: 240 x 240 pixlar
- Skärmstorlek: 1,2 tum
- Storlek: 51 x 51 x 17,5 mm
- Rembredd: 26 mm
- Vikt: 96 gram

Övriga detaljer:
- GPS-multisportklocka av högsta kvalitet
- Reptåligt safirglas
- Ram, knappar och baksida i rostfritt stål
- 3-axlad kompass, gyroskop och barometrisk höjdmätare
- Handledsbaserad sensor för syremättnadsacklimatisering gör dig uppmärksam på blodets syremättnadsnivåer
Visa mer
Toppen på sidan