Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Fri frakt, byte och retur *
Garmin

Fenix 5 Black/Silver, multisportklocka, Grå

5 399:-
FÄRG: black/silver
STORLEK:
STD
retur & bytesrätt*
Levereras inom 1-4 dagar
LAGERSTATUS I VÅRA VARUHUS

Välj storlek ovan för att se lagerstatus i varuhus.

PRODUKTDETALJER

Multisportklocka i premiummodell för aktiva inom många idrotter. Stilren, atletisk design, kompakt, hög kvalitetskänsla. Vattentät till 100 m djup. Vikt 85 gram.

ENASTÅENDE LÄSBARHET
1,2 tums färgdisplay med hög upplösning och transflektiv teknologi, som gör skärmen bättre i direkt solljus.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Elevate pulsmätning utan pulsbälte, räknar steg och övervakar sömnen. Information om brända kalorier. Mäter även pulsvariation, för att beräkna stressvärden.

UTBYTBARA KLOCKARMBAND
Ett urval av QuickFix-armband i metall, silikon eller skinn av högsta kvalitet. Kan bytas utan verktyg.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DIN TRÄNING
All information du behöver, enkelt tillgänglig på ett ställe, ger bättre översikt över din kondition och hjälper dig att träna mer effektivt.

Avancerade indikatorer som FTP (Functional Treshold Power) och mjölksyratröskel gör det enklare att bedöma den faktiska prestationsnivån vid cykling och löpning.

TRÄNA RÄTT OCH BÄTTRE
Mäter ett brett urval av fysiologiska data och avancerad löpdynamik som kan bidra till att förbättra din kondition och dina resultat. Uppgifterna inkluderar prestationsförhållande (som jämför din faktiska kondition med din genomsnittliga konditionsnivå) samt stegfrekvens och steglängd.

Tävla mot andra med Strava-segment i realtid, få aviseringar om start och slut för segment, se topplistor på ledartavlan samt din insats jämfört med tidigare resultat.

VERTIKAL LÖPNING
Funktionen för automatisk växling mellan klättring och löpning ger dig rätt mätdata i olika miljöer. Mäter tempo och avstånd när du löper i flack terräng, och går automatiskt över till ackumulerad stigning och vertikal hastighet när du påbörjar en uppförsstigning.

Specialläge för ultralöpare, med utökad spårning som gör att du kan ta dig mycket längre. Upp till 100 timmar i det nya gyroförstärkta UltraTrac®-läget.

EN ÄKTA MULTISPORTTALANG
Perfekt för multisportutövare. Använd speciella aktivitetsprofiler anpassade efter ditt träningsupplägg och dina tävlingar. Växla mellan den ena aktiviteten och den andra med bara ett knapptryck, så att alla dina träningsetapper tas med i beräkningen.

FÖR ALLA IDROTTSGRENAR
Cykling, simning, skidåkning, golf, SUP, rodd med mera. Stöd för hastighet, avstånd och all cykeldynamik när den är parkopplad med en kraftmätare.

Registrerar sträcka, antal simtag med mera när du simmar. I skid-/snowboardläge har du fart, distans, fallhöjd och automatisk åkräknare nära till hands. Funktionerna för SUP inkluderar antal paddeltag, tempo och distans per tag. Golfläget visar avstånd till främre, mittre och bakre delen av green för alla banor du har laddat ner via Garmin Connect – samt förbättringar som statistik (fairway-träff o.s.v.), Green View, AutoShot-registrering och automatiska mätningar.

HITTA HELA VÄGEN
GPS/GLONASS-positionering, avancerade sensorer och TracBack™. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för exakt övervakning av stigning och sänkning. Termometern och barometern visar utvecklingen i lufttryck på kort sikt och kan användas till att förutsäga väderförändringar. Elektronisk kompass med tre axlar.

TRÅDLÖS ANSLUTNING
Stöd för smartaviseringar när den parkopplas med en kompatibel enhet. Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan. GroupTrack5 gör att du kan parkoppla enheten via Garmin Connect™, och så att du och dina medcyklister kan hålla koll på varandra. Automatisk överföring till Garmin Connect™.

ANPASSADE APPAR OCH URTAVLOR
Kostnadsfria nedladdningar av urtavlor, appar och widgets från Connect IQ-butiken. Uber, Strava, AccuWeather och många andra erbjuder appar och förbättringar som gör att du kan anpassa Fenix 5.

Du kan också välja en bild från fotobiblioteket, välja klockstil och ange bilden som urtavla på klockan.

Specifikationer:
- Fysiska mått: 47,0 x 47,0 x 15,5 mm
- Skärmstorlek B x H: 30,5 mm (1,2 tum) diameter
- Skärmupplösning: 240 x 240 pixlar
- Vattentäthet: 10 ATM
- Batteri: Uppladdningsbart Litium-Ion-batteri
- Batteriets livslängd: Upp till 2 veckor i smartwatch-läge (beroende på inställningar), upp till 24 timmar i GPS-läge och upp till 100 timmar i UltraTrac-batterisparläge
- Rutter: 30
- Waypoint-punkter/favoriter/platser: 1 000
- Spårlogg: 200 timmar
- Vikt: 85 gram

Övriga detaljer:
- Kompakt (47 mm) multisportklocka med GPS och Elevate™ pulsmätning vid handleden
- Steel Grip-design med EXO-antenn i rostfritt stål som infattning och baksida i smidesstål
- Förinstallerade aktivitetsprofiler för många idrotter och aktiviteter
- Se till att ha viktig statistik till hands med en widget som visar effekterna av dina träningspass samt vilka framsteg du gör
- Uppkopplade funktioner omfattar smartaviseringar, automatiska överföringar till Garmin Connect™ och anpassning med hjälp av kostnadsfria urtavlor och appar från Connect IQ™
- GPS/GLONASS, barometrisk höjdmätare och 3-axlad kompass med gyroskop
Visa mer
Toppen på sidan