Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Fri frakt, byte och retur *
Garmin

Edge 820, cykeldator med GPS, Grå

2 438:-
FÄRG: BLACK
STORLEK:
STD
retur & bytesrätt*
Levereras inom 1-4 dagar
LAGERSTATUS I VÅRA VARUHUS

Välj storlek ovan för att se lagerstatus i varuhus.

PRODUKTDETALJER

Om du vill cykla snabbare och längre eller tränar inför ett lopp, så har Edge 820 de funktioner du behöver. Lätt och kompakt, med GPS. Vikt 67,7 gram.

GROUPTRACK
Även om du drar ifrån klungan behöver du inte känna dig ensam. Med GroupTrack-funktionen kan du para ihop enheten via Garmin Connect™, så att du kan hålla koll på var dina medcyklister befinner sig. Och de kan hålla koll på dig. GroupTrack kan spåra upp till 50 cyklister. Detta är en helt ny funktion, som ger dig bättre översikt när du är ute och cyklar.

PEKSKÄRM
Du kommer att älska alla de smarta funktioner som finns inbyggda i den kompakta Edge 820. Några exempel är den högupplösta pekskärmen och sensorn för omgivande ljus, som automatiskt justerar skärmens ljusstyrka så att den blir lättare att läsa av. Den kapacitiva pekskärmen är responsiv, även när det är vått eller om du använder handskar.

AVANCERAD INFORMATION
Edge 820 är kompatibel med ANT+®-sensorer. Sensorerna mäter bland annat fart, kadens och puls. Edge 820 är även kompatibel med ANT+-kraftmätare, t.ex. Vector™. Vector är Garmins unika, pedalbaserade kraftmätare som mäter total kraft, vänster/höger balans och kadens. Det ger dig ännu mer information om dina prestationer. Du kan till och med registrera cyklingsdynamik för att få en bättre bild av din form, till exempel var kraften placeras på pedalen och genom hela pedalrörelsen. Enheten kan även integreras med ANT+ elektroniska växlingssystem och ANT+-cykeltrainer.

Om du använder pulsbältet (säljs separat) får du tillgång till en mängd olika fysiologiska data. Cykeldatorn har cykelspecifik konditionsberäkning och en återhämtningsrådgivare, som analyseras dina data och talar om hur länge du bör vänta innan du ger dig ut på nästa cykelpass. Systemet ansluts trådlöst till sensorer, tillbehör och cykeldator, och ger dig analyser efter cykelturen via Garmin Connect. Där kan du se dina prestationer från tur till tur.

NAVIGERA MED GARMINS FÖRINLÄSTA CYKELKARTA
Få detaljerad vägvisning via GPS, oavsett om du cyklar på eller utanför vägen. Garmins cykelkarta förser dig med farbara vägar och cykelvägar, höjddata, intressanta platser och adressökning. Du kan även använda round trip routing för att låta Edge 820 välja en cykelvänlig rutt åt dig, från början till slut, baserat på hur långt du vill cykla.

KOMPATIBILITET MED VARIA
Edge 820 har en funktion för händelsedetektering, i kombination med pulsmätare och watt-/kraftmätare, samt en inbyggd accelerometer. Det innebär att Edge 820 kan skicka din position till en nödsituationskontakt om du hamnar i svårigheter. För att hjälpa till att undvika olyckor är Edge 820 dessutom kompatibel med Garmins breda utbud av Varia™-produkter, bland annat cykelradar och smarta cykellampor för enastående överblick av miljön när du cyklar. Se och bli sedd när Edge 820 paras ihop med dessa cykellampor eller radarn, som känner av trafik som närmar sig.

ANVÄNDARVÄNLIG
Edge 820 är din enhet, så du kan anpassa den efter dina behov med de olika datafält och program som finns att hämta. Besök Connect IQ för att se vad som finns, och anpassa Edge 820 efter dina personliga önskemål. När Edge 820 parkopplas med en kompatibel telefon hjälper den dig att hålla kontakt med övriga världen, via smartaviseringar, live tracking, delningar på sociala medier och automatiska överföringar till Garmin Connect.

GPS OCH GLONASS
Oavsett om du cyklar djupt inne i skogen eller i svår terräng kan Edge 820 hitta din position snabbt och exakt, tack vare att den är kompatibel med GPS- och GLONASS-satelliter.

Specifikationer:
- Mått: 73 x 49 x 21 mm
- Skärmstorlek: 58,4 mm, 2,3 tum
- Pekskärm: Ja. Fungerar även med handskar eller när det är vått
- Skärmupplösning: 200 x 265 pixlar
Vattenklassning: IPX7
- Batteritid: Upp till 15 timmar i GPS-träningsläge. Upp till 24 timmar i UltraTrac-läge.
- GPS: Ja
- GLONASS: Ja
- Barometrisk höjdmätare: Ja
- Vikt: 67,7 gram

Övriga detaljer:
- Lätt och kompakt
- Avancerad funktion med VO2-max, återhämtningsrådgivare, Strava-segment i realtid, FTP, kondition och avancerad cyklingsdynamik
- Inbyggd händelsedetektering ingår; kompatibel med tillbehör som Varia Vision™, Varia™ smarta cykellampor och cykelradar
- Cykelspecifik navigering med Garmin cykelkarta
- Vissa funktioner är endast tillgängliga när Edge 820 är ansluten till en kompatibel smartphone
Visa mer
Toppen på sidan