Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Fri frakt, byte och retur *
Garmin

Edge 130, cykeldator

1 659:-
FÄRG: STD
STORLEK:
STD
retur & bytesrätt*
Levereras inom 1-4 dagar
LAGERSTATUS I VÅRA VARUHUS

Välj storlek ovan för att se lagerstatus i varuhus.

PRODUKTDETALJER

Med/utan GPS: Med GPS 

Kompakt cykeldator med GPS, Glonass, Galileo och navigation. Kan användas för att registrera statistik och hålla kontakt med andra, och är mycket enkel att använda. Vikt 33 gram.

Edge 130 är perfekt både i skogen, på landsvägen och i stadstrafik. Den kompakta, lätta designen har en 1,8-tums skärm som är mycket tydlig, även i direkt solljus. Användarvänligt gränssnitt med fem knappar, och du kan till och med anpassa skärmen för att visa upp till åtta datafält på varje skärm. Edge 130 är fullspäckad med extrafunktioner och har upp till 15 timmars batteritid.

Edge 130 har navigation, men dessutom inbyggd höjdmätare som visar både distans, hastighet och hur högt du har cyklar. Planera och ladda ned dina rundor med funktionen Course Creator i Garmin Connect. Edge 130 vägleder dig med lättförståeliga aviseringar. Den kan till och med guida dig tillbaka till startpositionen.

Kompatibel med Garmin Varia-produkter, inklusive cykelradar och smarta cykellampor. När du parkopplar dessa enheter med Edge kan du få varningar om bilar som närmar sig, direkt på Edge-enhetens skärm, och göra det lättare för bilförarna att se dig. Med LiveTrack-funktionen på Edge 130 kan dessutom familj och vänner följa din position i realtid. Och om du får problem under cykelturen skickar Assistance-funktionen snabbt din aktuella position till valda kontakter, så att de vet var du är.

Edge 130 har en robust design och är konstruerad för att hjälpa dig förbättra dina prestationer. Den är kompatibel med kraftmätare, så att du kan se hur många watt du skapar när du cyklar. Du kan också tävla i realtid mot Garmin- och Strava Live-segment, så att du kan pressa dig själv.

Textmeddelanden kan visas på skärmen, så att du kan läsa dem samtidigt som du fortsätter att cykla. Håll dig uppdaterad om vädret med hjälp av vädersidan. Du kan parkoppla Edge 130 med den kompatibla Edge-fjärrkontrollen, så att du kan start och stoppa tidtagaren, byta sida eller markera en runda – utan att släppa styret.

Edge 130 kan automatiskt ladda upp cykelturerna i Garmin Connect och anpassas via Connect IQ™-butiken, genom nedladdning av konfigurerbara datafält, till exempel GU Fuel Reminder eller Strava Su_er Score.

Specifikationer
- Rutter: 15 st.
- Waypoint-punkter: 100 st.
- Storlek: 4,1 x 6,3 x 1,6 cm
- Skärmstorlek: 1,8” - Skärmupplösning: 303 x 230 pixlar
- Batteritid: Upp till 15 timmar
- Vikt: 33 gram
Visa mer
Toppen på sidan