Edge 130, cykeldator, STD

1 558:-

Edge 130, cykeldator, STD

1 558:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Kompakt cykeldator med GPS, Glonass, Galileo och navigation. Kan användas för att registrera statistik och hålla kontakt med andra, och är mycket enkel att använda. Vikt 33 gram.

Edge 130 är perfekt både i skogen, på landsvägen och i stadstrafik. Den kompakta, lätta designen har en 1,8-tums skärm som är mycket tydlig, även i direkt solljus. Användarvänligt gränssnitt med fem knappar, och du kan till och med anpassa skärmen för att visa upp till åtta datafält på varje skärm. Edge 130 är fullspäckad med extrafunktioner och har upp till 15 timmars batteritid.

Edge 130 har navigation, men dessutom inbyggd höjdmätare som visar både distans, hastighet och hur högt du har cyklar. Planera och ladda ned dina rundor med funktionen Course Creator i Garmin Connect. Edge 130 vägleder dig med lättförståeliga aviseringar. Den kan till och med guida dig tillbaka till startpositionen.

Kompatibel med Garmin Varia-produkter, inklusive cykelradar och smarta cykellampor. När du parkopplar dessa enheter med Edge kan du få varningar om bilar som närmar sig, direkt på Edge-enhetens skärm, och göra det lättare för bilförarna att se dig. Med LiveTrack-funktionen på Edge 130 kan dessutom familj och vänner följa din position i realtid. Och om du får problem under cykelturen skickar Assistance-funktionen snabbt din aktuella position till valda kontakter, så att de vet var du är.

Edge 130 har en robust design och är konstruerad för att hjälpa dig förbättra dina prestationer. Den är kompatibel med kraftmätare, så att du kan se hur många watt du skapar när du cyklar. Du kan också tävla i realtid mot Garmin- och Strava Live-segment, så att du kan pressa dig själv.

Textmeddelanden kan visas på skärmen, så att du kan läsa dem samtidigt som du fortsätter att cykla. Håll dig uppdaterad om vädret med hjälp av vädersidan. Du kan parkoppla Edge 130 med den kompatibla Edge-fjärrkontrollen, så att du kan start och stoppa tidtagaren, byta sida eller markera en runda – utan att släppa styret.

Edge 130 kan automatiskt ladda upp cykelturerna i Garmin Connect och anpassas via Connect IQ™-butiken, genom nedladdning av konfigurerbara datafält, till exempel GU Fuel Reminder eller Strava Su_er Score.

Specifikationer
- Rutter: 15 st.
- Waypoint-punkter: 100 st.
- Storlek: 4,1 x 6,3 x 1,6 cm
- Skärmstorlek: 1,8” - Skärmupplösning: 303 x 230 pixlar
- Batteritid: Upp till 15 timmar
- Vikt: 33 gram
Specifikationerarrow down icon
  • Med/utan GPS: Med GPS 
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.