PRISSäNKT VARA!

Descendant 4 Freestyle/Freeride 19/20, jibb- och parkpjäxa unisex, Grå

2 499:-

Ord.pris 3 799:-

t.o.m. 9/2

Produktbeskrivningarrow down icon
Mjuk, bekväm jibbpjäxa med bred passform. Mjuk och formbar Intuition innersko med progressiv flex som förhindrar tryckpunkter. Vikt 1 990 gram.

Descendant 4 är en alpinpjäxa för friåkning och park för både nybörjare och medelbra åkare som vill ha en lite bredare och mer bekväm passform. Pjäxan rekommenderas starkt för allt ifrån parkåkning och lek till allsidig åkning över hela skidanläggningen. Det här är en pjäxa som passar otroligt många åkare.

Evolution-skalet har en bekväm lästbredd på 102 mm som passar många fötter. Det ger fler skidåkare möjlighet att uppleva fördelarna med en lätt, ”3-piece”-pjäxa.

Full Tilts progressiva flex och låga vikt har gjort detta till favoritmärket bland många skidåkare där ute. Tre kraftiga metallspännen gör det enkelt att öppna och stänga pjäxan.

Descendant 4 har en Focused Intuition innersko med traditionell plös, i ett mjukt material som anpassar sig efter kroppstemperaturen. Den kan också värmas upp i butik för en optimal passform redan under första åket. Tåboxen är lite bredare, för att ge lite mer utrymme vid behov, samtidigt som en perfekt passform runt tårna säkerställs.

Evolution-skalet har 45 graders låsning av hälen, vilket ger bra passform och förhindrar att foten glappar. Med tre olika vinkelinställningar kan du välja om du vill ha en pjäxa för traditionell cruising eller en rätare vinkel mer anpassad för jibbing och parkåkning. Den mjuka, progressiva flexen bidrar dessutom till att göra pjäxan perfekt för jibbing och parkåkning.

Specifikationer:
- Användningsområde: Park- och friåkning
- Rekommenderas för: Unisex, nybörjare och medelbra åkare
- Material: PU
- Antal spännen: 3 st. metallspännen, justerbara på längden
- Innerpjäxa: Intuition Classic Tounge
- Kardborrerem: 35 mm
- Storlekar/Mondo: 24,5–28,5
- Flexindex: 70 (soft)
- Läst: 102 mm
- Vikt, per par: 3 980 gram i stl. 27,5
Specifikationerarrow down icon
  • Användare: Herr  Unisex 
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.