LAGERRENSNING

Descendant 4 18/19, freestyle-/friåkningspjäxa unisex, Svart

1 000:-

Ord.pris 1 500:-

t.o.m. 22/3

Produktbeskrivningarrow down icon
Mjuk och bekväm jibbingpjäxa med varm och formbar Intuition innersko. Progressiv flex motverkar tryckpunkter. FTE Evolution-skal. Vikt 1 990 gram.

Descendant 4 passar nybörjare och medelbra åkare som vill ha en lite bredare och mer bekväm passform. Utmärkt pjäxa för allt ifrån parkåkning och lek till allsidig åkning över hela skidanläggningen.

Pjäxans nya FTE Evolution-skal har en lästbredd på 102 mm som passar många typer av fötter. Därmed har fler skidåkare nu möjlighet att uppleva fördelarna med en lätt, ”3-piece”-pjäxa.

Full Tilts progressiva flex i kombination med en Intuition innersko motverkar tryckpunkter på vaden och foten. 3 kraftiga metallspännen gör det enkelt att öppna och stänga pjäxan.

Descendant 4 har en Focused Intuition innersko med traditionell plös, i ett mjukt material som anpassar sig efter kroppstemperaturen. Den kan också värmas upp i butik för en optimal passform redan under första åket. Tåboxen är lite bredare, för att ge mer utrymme vid behov, samtidigt som en perfekt passform runt tårna säkerställs.

Evolution-skalet har 45 graders låsning av hälen, vilket ger bra passform och förhindrar att foten glappar. Med 3 olika vinkelinställningar kan du välja om du vill ha en pjäxa för traditionell cruising eller en rätare vinkel mer anpassad för jibbing och parkåkning. Den mjuka, progressiva flexen bidrar till pjäxans perfektion.

Specifikationer:
- Användningsområde: Park, friåkning, nybörjare och medelbra åkare, unisex
- Material: PU
- Antal spännen: 3 st., justerbara på längden
- Innerpjäxa: Intuition Classic Tounge
- Kardborrerem: 35 mm
- Storlekar: 24,5–28,5 Mondo
- Flexindex: 70 (soft)
- Läst: 102 mm
- Vikt, per par: 3 980 gram i stl. 27,5
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.