Versa 2, smartklocka, Petal/Copper Rose

1 990:-

Ord.pris 2 190:-

Versa 2, smartklocka, Petal/Copper Rose

1 990:-

Ord.pris 2 190:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Vattentät smartklocka med puls- och aktivitetsmätning, stegräknare, sömnregistrering, appar, notiser och musiklagring. Lättläst AMOLED-display. Vikt 40 gram.

Fitbit Versa 2 är en snygg och modern smartklocka som ger dig massor av information om aktiviteter, sömnkvalitet och hälsotillstånd. Klockan ger dig konstant kontroll över din hälsostatistik med skärminställningen Always-On. Dessutom har den Fitbit Pay, appar, notiser, över fyra dagars batteritid, pulsmätning 24/7 och kan lagra över 300 låtar.

Höjdpunkter:
- Registrerar all din dagliga aktivitet
- Vattentålig ned till 50 meter
- Pulsmätning och sömnanalys
- Över 4 dagars batteritid
- Appar och notiser
- Always-On-display
- Musiklagring av över 300 låtar
- Wifi-antenn


Den moderna pekskärmen på Versa 2, med färger och hög ljusstyrka, bygger på AMOLED-teknologi, som ger mycket bra prestanda med låg strömförbrukning. Ljussensorn optimerar ljusstyrkan beroende på omgivningen, så att den aldrig drar mer ström än nödvändigt.

Den treaxlade accelerometern håller koll på dina rörelser, och den optiska pulsmätaren läser av dina hjärtslag med hög precision. Klockan har dessutom inbyggd höjdsensor med exakt mätning, vibrerande alarm för väckning och påminnelser, inbyggd Wifi-antenn och mikrofon som gör att du kan tala in text och Amazon Alexa-kommandon.

REGISTRERAR ALL DAGLIG AKTIVITET
Versa 2 registrerar all din dagliga aktivitet som steg, distans, aktiva minuter och kaloriförbränning, så att du kan se hur varje del av dagen för dig närmare dina mål.

VATTENTÄT NER TILL 50 METER
Versa Lite är vattentät ner till 50 meter, vilket innebär att du kan använda den i bassängen, i duschen, på stranden med mera.

PULSMÄTNING
Med pulsmätning dygnet runt får du en bättre översikt över din kaloriförbrukning, kan optimera din insats under träningen och se hur din vilopuls och kondition utvecklas i Fitbit-appen.

NOTISER
Få notiser om telefonsamtal, sms och kalenderhändelser samt från appar som Gmail och Facebook. Du kan snabbt skicka ett svar direkt från handleden. (Fungerar när du har mobiltelefonen i närheten, och snabb respons gäller bara Android.)

SÖMNREGISTRERING
Spåra din sömnkvalitet natt efter natt genom att mäta pulsen, registrera hur länge och bra du sov samt cykler för djup- och REM-sömn.

LÅNG BATTERITID
En dag varar i 24 timmar, så självklart måste din smartklocka också göra det. Med en batteritid på över 4 dagar kan Versa 2 registrera allt du gör under dagen och natten. (Batteritiden varierar beroende på användning och andra faktorer.)

GENOMTÄNKT DESIGN
Med eleganta linjer, polerat glas, AMOLED-skärm med Always-On-display och anodiserad aluminiumfinish är Versa 2 ett estetiskt mästerverk. Det silkesmjuka silikonarmbandet är lätt och bekvämt att ha på sig dygnet runt.

ALWAYS-ON-FUNKTION
Med skärminställningen Always-On kan du se allt du vill med ett snabbt ögonkast, till exempel träningsstatistik i realtid eller hur mycket klockan är – även om du har händerna fulla. Du kan slå av funktionen när som helst, eftersom inställningen Always-On kräver att klockan laddas oftare.

TRÅDLÖS BETALNING
Betala utan plånbok genom att lägga in ditt bankkort i Fitbit-appen och genomföra säkra betalningar från handleden. Banker som stöder Fitbit Pay hittar du på www.fitbit.com/fitbit-pay/banker

TRÄNINGSTIPS PÅ SKÄRMEN
Klockan har flera möjligheter till personliga träningspass på skärmen, som guidar dig genom varje övning direkt från handleden.

MUSIKLAGRING
Använd Spotify och lägg till spellistor från Deezer. Dessutom kan du lagra över 300 låtar och spela dem från klockan. Abonnemang krävs.

INDIVIDUELL ANPASSNING
Med hundratals urtavlor att välja mellan kan du enkelt ändra utseende på smartklockan, allt ifrån klassiskt till modernt. Eller varför inte göra den ännu mer personlig med ett foto av dig själv?

FUNGERAR PÅ ALLA PLATTFORMAR
Fitbit Versa 2 kan synkroniseras automatiskt med datorer och över 200 olika iPhone- och Android-enheter, så att du kan se statistik, utveckling och framsteg på Fitbit-panelen.

PERSONLIGA PÅMINNELSER
Få den lilla knuff som krävs för att nå dina mål, med personliga påminnelser som hjälper dig att röra dig mer, få i dig vätska, få tillräckligt med sömn med mera.

TRÄNINGSLÄGE OCH SMARTTRACK
Välj mellan över 15 träningslägen och få statistik i realtid under dina träningspass. Eller låt SmartTrack automatiskt identifiera och registrera träningspassen.

KVINNLIG HÄLSA
Lär känna din kropp bättre genom att använda klockan och Fitbit-appen för att logga menstruationer, symptom, hålla koll på ägglossning och upptäcka mönster i din menscykel.

HASTIGHET OCH DISTANS I REALTID
Få mer information om varvtider och rundor genom att ansluta dig till telefonens GPS, så att du kan se hastighet och distans i realtid på skärmen. Du kan också få en karta över din rutt i Fitbit®-appen.

KONDITION
Få en bättre förståelse för din konditionsnivå, och lär dig hur du kan förbättra den över tid med en personlig konditionsstatus.

APPAR VID HANDLEDEN
Ladda ner hundratals appar för träning, hälsa, ekonomi, sport med mera, så att du får full kontroll över det som är viktigast för dig.

GUIDADE ANDNINGSÖVNINGAR
Ta små vilopauser på 2 eller 5 minuter under dagen, med guidade andningsövningar anpassade efter din puls.

ARMBAND OCH TILLBEHÖR
Du kan ge Versa 2 ett mer personligt utseende genom att byta ut standardarmbandet mot t.ex. ett sport- eller läderarmband. (Säljs separat.)
Versa 2 levereras med både Small- och Large-armband, som passar handleder med en omkrets på 140-180 mm resp. 180-220 mm.

FITBIT-APPEN
I Fitbit-appen, som er gratis, kan du registrera aktiviteter och sömn, näring, vilopuls och grupputmaningar och se dina framsteg.


Specifikationer:
- Material: Klockhus i aluminium, silikonarmband med aluminiumspänne
- Inbyggd GPS: Nej, endast Connected GPS via smartklocka
- Accelerometer: 3-axlad
- Pulsövervakare: Optisk
- Höjdmätare: Ja
- Ljussensor: Ja
- Gyroskop: Ja
- Vibrationsvarning: Ja
- Wifi-antenn: WLAN, 802.11 b/g/n
- SpO2-sensor: Ja, relativ
- NFC (Near Field Communication): Ja
- Fitbit Pay: Ja
- Inbyggd mikrofon: Ja
- Skärm: Pekskärm, färg, AMOLED, 40 x 40 mm
- Batterityp: Litium Polymer
- Batteritid: Över 4 dagar, utan Always-On-inställning på skärmen
- Laddningstid: 2 timmar från 0–100 %
- Trådlös anslutning: Bluetooth® 4.0, synkar musik via BT Classic på Android-enheter, med BT LE på iOS-enheter
- Minne: Lagrar upp till 7 dagars minut-för-minut-data, dagstotalen för de senaste 30 dagarna
- Pulsmätning: Mäter och lagrar varje sekund under träning, mäter och lagrar var 5:e sekund vid övrig aktivitet
- Vattentät: Ja, ner till 50 meter/5 ATM (bör inte användas i bubbelpool eller bastu)
- Användningstemperatur: -10 till +60 grader Celsius
- Max. höjd: 8 535 meter
- Max. synkroniseringsavstånd: 6,1 meter
- Kompatibilitet: Mac OS 10.6 och senare, iPhone 4S och senare, iPad 3:e generationen och senare, Android 5.0 och senare
- Armband: Small passar handleder med en omkrets på 140–180 mm, Large passar handleder med en omkrets på 180–220 mm
- Vikt: 40 gram

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.