Charge 5, Steel Blue/Platinum, aktivitetsarmband unisex, Blå

1390

Produktbeskrivningarrow down icon

Fitbit Charge 5 är ett smalt, vattentätt aktivitetsarmband med funktioner som hjälper dig att övervaka träningen och kroppen på ett enklare sätt. Inbyggd GPS, pulsmätare, aktiva minuter, nya träningslägen och sömnmätning.

Med Fitbit Pay och upp till 7 dagars batteritid får du mer frihet när du är på språng och inspiration till att nå dina träningsmål. Batteritiden är upp till 5 timmar vid användning av GPS. Klockan är vattentät ner till 50 meter.

PULSMÄTNING DYGNET RUNT
Med pulsmätning dygnet runt får du en mer exakt mätning av kaloriförbränningen och kan upptäcka nya hälsotrender som inspirerar dig till att nå dina hälso- och träningsmål.

VILOPULS
Använd Fitbit Charge 5 hela dagen och natten för att mäta vilopulsen, pulstrender över tid och övervaka dina hälso- och träningsframgångar.

PULSZONER
Få statistik i realtid på skärmen under träningen för att se om du är i zonen Fat Burn, Cardio eller Peak, så att du kan ändra dina insatser och nå dina mål.

ÖVERSIKT ÖVER TRÄNINGSINTENSITET – ENDAST I APPEN
Efter utomhusträning kan du kontrollera översikten över träningsintensitet i Fitbit-appen för att se dina pulszoner under hela passet och se var du ansträngde dig som hårdast.

MINUTER AV AKTIVITET
Den här funktionen talar om vilken pulszon du är i, så att du kan se om du anstränger dig tillräckligt hårt för att nå målen.

MÅLBASERADE TRÄNINGSLÄGEN
Gå in i träningsläget när du håller på med din favoritträning och sätt ett mål för varje träningstyp och se framstegen för träningen i realtid på skärmen.

INBYGGD GPS
Använd den inbyggda GPS:en för att se tempo och avstånd på din Charge 5 när du springer, går eller cyklar utomhus och visa kartor över träningen i Fitbit-appen efteråt.

VATTENAVVISANDE NER TILL 50 M
Fitbit Charge 5 är utformad för att hålla en livstid och är vattenavvisande ner till 50 m, så den mäter automatiskt simträning och kan användas i både duschen och bassängen.

GUIDAD ANDNINGSTRÄNING
Ta dig tid för mindfulness – följ den guidade andningsövningen, som baseras på din puls, på skärmen.

AVISERINGAR OCH APPAR
Håll dig uppdaterad med aviseringar från telefon, kalender, appar och meddelanden, nå praktiska appar för t.ex. väderprognoser och tidtagning och skicka snabba svar på meddelanden (endast Android). Tillgängligt när telefonen är i närheten.

SÖMNSTADIER OCH -POÄNG
Charge 4 mäter den tid som du befinner dig i lätt, djup och REM-sömn och ger dig en sömnpoäng i Fitbit-appen så att du bättre kan förstå din sömnkvalitet och arbeta för att förbättra återhämtningen.

LÅNG BATTERITID
Med upp till 7 dagars batteritid – upp till 5 timmar när GPS används – kan du göra mer med Fitbit Charge 5 med mindre laddning. (Varierar beroende på användning och andra faktorer). Laddas med den medföljande USB-kabeln.

SPOTIFY
Med Spotify-appen kan du styra din musik, gilla-markera dina favoritlåtar och hitta spellistor och podcaster – direkt på handleden. Fungerar med telefonen i närheten, prenumeration krävs.

FITBIT PAY
Lägg in önskat kredit- och betalkort i Wallet i Fitbit-appen och använd Charge 5 för att handla när du är på språng. Se tillgänglighet på fitbit.com/fitbit-pay/banks

AKTIVITETSMÄTNING HELA DAGEN
Fitbit Charge 5 mäter din aktivitet hela dagen, som steg, avstånd, trappor, aktiva minuter och kaloriförbränning, för att visa hur varje del av din dag är viktig för att uppnå målen.

HÄLSA FÖR KVINNOR
Kvinnor kan lära känna sin kropp på en helt ny nivå genom att använda Fitbit Charge 5 tillsammans med Fitbit-appen för att hålla koll på sin menstruationscykel, registrera symtom, visa sin kalender för beräknad ägglossning och annat.

SÖMNLÄGE
Sov utan avbrott genom att använda sovläget för att stänga av telefonaviseringar och förhindra att skärmen slås på under natten. Skapa ett schema i appen för att aktivera sovläget automatiskt.

STÖR EJ-LÄGE
Använd stör ej-läget när du vill stänga av ljudet för ringsignalen, meddelanden, kalendern och appar under dagen.

AKTIVITETSPÅMINNELSER
Håll stadig kurs mot dina mål med roliga påminnelser på skärmen som uppmuntrar dig till att röra på dig hela dagen.

DAGLIG ÖVERSIKT
Se hela aktivitetsstatistiken på ett ställe och få en daglig översikt som visar steg, kaloriförbränning, sömn, puls och annat.

INTUITIV PEKSKÄRM
Fitbit Charge 5 gör det lättare att se statistik i solljus, på natten eller när som helst med hjälp av en stor pekskärm och bakgrundsbelysning som anpassar sig efter ljusförhållandena.

TRÅDLÖS SYNKRONISERING
Fitbit Charge 5 synkroniseras automatiskt med iOS- och Android-enheter för att visa statistik, trender och framsteg i Fitbit-appen.

ÖVERSIKT I MOBILAPPEN
Sätt upp mål, spåra framsteg och få en bättre helhetsbild över hälsa och kondition, från kost och vätskeintag till träning och sömn – allt visas i översikten i Fitbit-appen.

Highlights
- Innebygget GPS
- Inntil 7 dagers batteritid
- Pulsmåling hele døgnet
- Lett, dyp og REM søvnmåling
- Telefon, tekst- og app-varsler

Specifikationerarrow down icon
  • GPS:  Ja
  • Pulsmätning:  Ja
  • Användare:  Unisex
  • Vibrationsvarning:  Nej
  • Vattentäthet (meter):  50 m
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti