Aria Air Smart personal scale, elektronisk personvåg, Svart

500:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Personvåg för synkronisering med Fitbit-appen, som ger bra övervakning. Håll koll på ditt BMI, följ din utveckling och se hur aktivitet och kosthållning påverkar kroppsvikten.

Aria Air ger en tydligare bild av ditt hälsotillstånd, och är både smart och användarvänlig. Den lättlästa displayen visar din vikt, och vikten synkroniseras trådlöst med Fitbit-appen i din telefon. Därmed får du full översikt över din kroppsvikt i appen, och kan jämföra vikten och vidta lämpliga åtgärder.

Specifikationer:
- Väger och visar vikten på displayen
- Synkar trådlöst med Bluetooth®
- Visar din utveckling i Fitbit-appen
- Enkel installation via mobilen
- För flera användare

ENKEL OCH EXAKT
Aria Air registrerar snabbt din vikt och synkroniserar statistiken med Fitbit-appen, där du kan se ditt BMI baserat på din vikt och informationen i din profil.

SYNKAR TRÅDLÖST MED FITBIT-APPEN
Aria Air synkar trådlöst med Fitbit-appen, och överför statistiken till ditt Fitbit-konto. Tydliga diagram visar din utveckling över tid.

BRA HJÄLPMEDEL
I kombination med Fitbits smartklockor och aktivitetsarmband får du flera verktyg som hjälper dig att nå dina hälso- och träningsmål. Använd din smartklocka eller ditt aktivitetsarmband för att registrera träning, sömn med mera, och synka alla data i Fitbit-appen.

ENKEL INSTALLATION VIA MOBILEN
Kom igång på några få minuter, med mobilens trådlösa Bluetooth®-teknologi och snabbstartsguiden.

FLERA ANVÄNDARE
Aria Air kan användas av flera olika personer, om deras telefoner är kopplade till vågen. Öppna Fitbit-appen och ställ dig på vågen, så visar Aria Air vikten och synkar till ditt Fitbit-konto via Bluetooth®.

LOGGA MAT, TRÄNING MED MERA
Få förståelse för kaloriintag jämfört med kaloriförbränning genom att logga måltider och träning i Fitbit-appen och jämför sen informationen med din viktutveckling för att få en övergripande bild av din hälsa.

Specifikationer:
- Anslutning: Bluetooth®
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.