Care Easy Kit 19/20, undershållsset för skidor med stighudar, STD

449:-

Care Easy Kit 19/20, undershållsset för skidor med stighudar, STD

449:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Praktiskt underhållsset, för stighudsskidor med integrerat Twin Skin. Rengör, förbättrar glidet och motverkar fastklibbande snö. Två flaskor à 80 ml, varav en med svampapplikator.

Efter en tids användning samlas det smuts och vallarester i stighuden, vilket resulterar i sämre glid och ökad risk för fastklibbad snö. Om du lägger lite tid på att underhålla stighudarna minskar du risken för att detta ska ske.

Med Fischer Easy Care Kit får skidorna både bättre glid och fäste, samt att de håller sig i bra skick mycket längre. Setet är mycket enkelt att använda och innehåller de produkter du behöver för att underhålla dina skidor med stighudar. Ingen av produkterna innehåller hydrokarbon, som kan påverka limmet stighudarna är fästa med och göra så att det släpper.

Setet består av två flaskor à 80 ml – ett rengöringsmedel och två glidvallor. Integrerade svampapplikatorer i flaskorna gör jobbet snabbt och enkelt. För både tur- och fritidsåkare.

Innehåll:
- SKIN CLEANER är en rengöringsprodukt speciellt utvecklad för att avlägsna smuts från stighudar och återställa skidans fäste och glid. Den gör också att stighudarna håller längre. Appliceras med lämpligt papper. Obs! Använd inte vanlig vallaväck! Vi rekommenderar Skin Cleaner till alla Fischer Twin Skin-modeller.

- SKIN CARE HF är en fluorhaltig, flytande valla som reducerar isbildning i stighudens korta hår. Isbildning kan uppstå när förhållandena växlar mellan fuktig och torr snö. Det resulterar i sämre fäste och glid. Produkten ger skidorna bättre glid i allmänhet och minskar risken för att smuts ska fastna i stighuden. Appliceras med den integrerade svampapplikatorn i flaskan.

VARNING (GÄLLER BÅDA PRODUKTERNA): Mycket brandfarlig vätska och ånga. Förvaras utom räckhåll för barn. Hålls borta från värme, varma ytor, gnistor, öppen eld och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Förvara behållaren tätt tillsluten. Förvaras svalt.

Specifikationer:
- Användningsområde: Underhåll av korta stighudar, alla typer av stighudsskidor
- Innehåll: Två flaskor à 80 ml, varav en med svampapplikator

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.