Skicka till XXL varuhus

Skicka till XXL varuhus ger dig möjlighet att beställa varor på hemsidan för att därefter få dem levererade till valfritt XXL varuhus. Nedan har vi sammanställt några av de vanligaste förekommande frågorna kopplade till Skicka till XXL varuhus.

NÄR KAN JAG HÄMTA MITT PAKET?

Då du mottagit uthämtningsmeddelandet som SMS eller via e-mail, finns ditt paket redo att hämtas i varuhuset.

VAD SKA JAG HA MED FÖR ATT HÄMTA UT PAKETET?

Du måste visa uthämtningsmeddelandet du fått som SMS, samt en giltig legitimation. När du kommer till varuhuset, undertecknar du att du mottagit paketet.

KAN NÅGON ANNAN HÄMTA UT PAKETET FÖR MIG?

Ja, den person som då ska hämta ut paketet ska kunna visa uthämtningsmeddelandet du fått som SMS, samt visa upp bådas legitimationer. (hämtare samt köpares)

INOM VILKEN TID MÅSTE JAG HÄMTA UT PAKETET?

Paketet ligger på varuhuset i 14 dagar innan det går i automatisk retur.

NÄR DEBITERAS JAG FÖR BESTÄLLNINGEN?

Du debiteras när beställningen skickas från vår e-handel om du har betalat med kort. Vid fakturabetalning ska du betala innan fakturan förfaller.

VAR I VARUHUSET HÄMTAR JAG MINA VAROR?

Det är tydligt skyltat vid ingången till varuhuset från vilken avdelning du ska hämta ditt paket. Är du osäker på var du ska hämta paketet hjälper vår personal dig gärna att hitta rätt.

VILKA VAROR KAN BESTÄLLAS SOM UTHÄMTNING I VARUHUS?

Hela vårt sortiment med undantag på vapen, ammunition, cyklar och andra stora och tunga produkter (som motionscyklar) kan beställas och levereras till varuhus. Läs mer om våra leveranssätt här: xxl.se/faq/leverans

HUR GÖR JAG RETUR PÅ VAROR BESTÄLLDA TILL XXL VARUHUS?

Du kan meddela vår kundservice om du önskar returnera ett paket som är levererat till ett varuhus, så registrerar vi returen direkt och lägger in en återbetalning.

Om du hämtat ut paketet så gäller samma villkor som vid retur och byten för varor köpta online. Information om hur du går tillväga för att returnera hittar du här: https://www.xxl.se/faq/byteochretur

VAD SKA JAG GÖRA OM JAG UNDRAR ÖVER NÅGOT MER?

Vi har ett fantastiskt kundserviceteam som är här för dig! De är klara för att hjälpa dig om du har något du undrar över. Ta kontakt på chat eller kundservice@xxl.se


close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!