XXL PRISROBOT

Nu behöver du inte springa runt och jämföra priser när du ska köpa sport- och vildmarksprodukter. Vår prisrobot gör det åt dig och vi på XXL Sport & Vildmark garanterar dig alltid det bästa priset – oavsett om du handlar online eller i butik.

De roligaste sport- och outdoorprodukterna hittar du garanterat hos XXL Sport och Vildmark. I varje varuhus finns uppemot 50 000 artiklar – här finns mängder av sport och träningsprodukter.Vår prisrobot gör det lättare för alla kunder att känna sig trygga med sina köp. Från och med nu är du alltid garanterad att produkten i butiken verkligen har det bästa priset – tack vare XXL:s nyutvecklade prisrobot.– Tanken med roboten är att skapa en trygghet hos våra kunder. Du ska vara säker på att du får det lägsta priset i hela Sverige, oavsett om du befinner dig i vår butik eller online, säger Linda Beigler, marknadsansvarig på XXL sport och vildmark.Prisroboten är i beredskap dygnet runt och läser av marknaden varje minut. Den kan reagera på prisändringar omedelbart och säkerställer att priset är samma både online och i butik.


Prispressen på sportartiklar är stor, så det gäller att vara på tårna. Därför är vi väldigt glada och stolta över prisroboten som automatiskt håller koll på konkurrenternas priser och som kan uppdatera våra priser direkt på xxl.se och i butiken tack vare våra elektroniska prisskyltar.

Vår prisrobot jobbar dygnet runt och alla dagar i veckan, men om den skulle missa något pris så har vi fortfarande 30 dagars prisgaranti på alla våra varor!

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.